Skillnaden mellan Reflexsikte och Red DotReflexsikte vs Red Dot

Kapaciteten hos blotta ögat är magnifik ännu är otillräcklig i vissa scenarier. Verktyg som förstoring, fokus och zoom har varit mycket hjälpsamma i att göra kvaliteten på visningar en individ måste se. Det har inte funnits några upptäckter av solsystemet utan underverk av teleskop. Bilder, särskilt långväga sådana, inte till fullo kan avnjutas utan förmåner av digitalkameran.

Även allmänt tillgängliga i andra maskiner, användning av reflex ljus och rödpunktsikte är av större betydelse i de flesta moderna krig och slagfält utrustning. Målpunkter är kritiska i leveransen av attacker från båda parter och kan endast uppnås genom moderna, fullt utrustade vapen. Hur reflex syn och rödpunktsikte mässan i denna arena?

Reflexsiktet är ett optiskt sikte som återspeglar en riktmedel eller bild i en parad glas för överlagring av målen. Det är en icke-förstoringsglas typ av syn som kan hittas på olika skjutvapen, teleskop, och stillbildskameror. Några jätte militära organisationer främja användningen av reflex sevärdheterna på grund av precision, kvalitet, hållbarhet, lätthet och överlägsna prestanda det tillgodoser. Denna typ av syn är också mottaglig för förändrade ljusförhållanden som dessa faktorer i hög grad påverka leveransen av målen. Placering av reflex siktet på pansar är också betydelsefullt i deras ergonomi som gott om utrymme ges för att förhindra skada på användaren och vapen släpps under användningen av denna syn.

Å andra sidan, red dot sight grund och botten använder ett rör och uppvisar en röd punkt i stället för ett hårkors över målet. De flesta reflex sevärdheter bygger och ibland mönstrade på den här typen av synen. Pricken, som mäter 5 minuter av en vinkel (MOA), belyses med en röd-Ijusemitterande diod (LED). En rödpunktsikte 'batteritid beräknas till 50.000 timmar. Vissa vapen användare föredrar den röda pricken framför allt på grund av dess enkelhet att använda.Det har inte förekommit några garanterade skillnader mellan reflexsiktet och red dot sikte. Vanligtvis är en användare 'personliga tillfredsställelse anses framkalla recensioner. Sammantaget båda typerna av riktmedel är fortfarande används av de flesta militära grupper och civila utan mycket oro från kritiker.

Sammanfattning:

1. Reflex syn är ett optiskt sikte som återspeglar en riktmedel eller bild i en parad glas för överlagring av målen medan rödpunktssikte princip använder ett rör och presenterar en röd prick i stället för ett hårkors över målet.