Skillnaden mellan Pokemon Diamond och platinaPokemon Diamond vs Platinum

Om du är förtjust i att spela spel i Nintendo DS, då en av de populära, måste ha titlar är Pokemon spel serien. Om du har spelat Pokemon Diamond, helt namnges som Pokemon Diamond och Pearl, då kan du vara glada att få tag på förbättrad version C Pokemon Platinum.

Släppt av Nintendo för den bärbara konsolen från tredje kvartalet 2006 till tredje kvartalet 2007 i hela världen, Pokemon Diamond haft utmärkta betyg från framstående spel omdöme myndigheter idrotts mer än 80% godkännande i nästan samtliga fall. Medan både Diamond och platina var exceptionella när det gäller försäljning över hela världen, nyinspelningen Pokemon Platinum (släpps över hela världen med utgångspunkt från tredje kvartalet 2008 till andra kvartalet 2009) hyllades som den snabbast säljande spelet i konsolen under sin tid . Som väntat är den fylld med fler funktioner och uppgraderingar från vad DS-spelare har kommit att omfamna i sin tidigare föregångare. Några av de mest markanta upp förbättringar kommer från flera viktiga områden som är i form av: estetik, spel och handling. Det finns dock också förbättringar i kartor och erhållas Pokemons.

Estetiska Mässigt Pokemon Platinum grunden ändrar attires från Pearl, Dawn, och Lucas för att stödja en vinterklimat på grund av det kalla vädret i Sinnoh regionen. En annan mycket tydlig förändring är mallen för spelet HP, Pokemon namn och nivå som har mörknat i en grå nyans jämfört med dess vitaktig nyans i Diamond. Det är även formad på olika sätt. Dessutom, om du 're förtjust i att göra' Razor Leaf 'drag, då kan du bli förvånad över att det har mestadels redone tillsammans med andra vanliga spel flyttar. Slåss med utbildare har förändrats liksom framgår av sprite animation förbättringar och användning av förseglingar av utbildarna själva när de skickar ut sina respektive Pokemons. Elite Four (rum där spelarna brukar göra strid) och gym (Eterna, Veilstone och Hearthome) har gjorts om särskilt i deras interiörer.

I platina, kan både spelaren och hans rival spelare redan uppfyller Cyrus i början av spelet vid sjön Verity. Det finns också en ny spelbar värld med flytande golv kallas Distortion World. Två nya tecken (Handsome C en hemlig polis och Team Galactic 's professor Pluto) fördjupa spelupplevelsen. Det finns många andra story förändringar på samma gång.Genom att trycka 'A' eller 'Start' på titelskärmen framkallar Giratina 's rop. Detta strider mot spela standardbakgrundsmusik när du trycker densamma i Diamond version. Stöd så mycket som 20 spelare åt gången, har WiFi området koncentrerats till ett så kallat WiFi Square. Dessutom en viktig match post som heter 'Battle Recorded' görs tillgänglig på Platinum versionen eftersom den tillåter delning och registrering av Battles. Andra spel förändringar inkluderar ökningen av surfing hastighet och återgång av hypnos noggrannhet vid 60.

Sammanfattning:

1. Pokemon Diamond Nintendo spel är en nyare version jämfört med Pokémon Diamond och Pearl.
2. Det finns estetiska förändringar i Platinum version jämfört med sin föregångare som kläder av karaktärerna, HP mall, animering av spelet rör sig bland annat.
3. Det finns story förändringar som att möta Cyrus i början av spelet och tillägg av nya tecken Prof. Pluto och 'vacker.'