Skillnaden mellan Wildfire S och Apple iPhone 4Wildfire S vs Apple iPhone 4

Wildfire S är en uppdatering till Wildfire; en low-end smartphone från HTC. Självklart skulle det inte når upp till en high-end modell som iPhone 4. Till att börja med, är den enda fördelen med Wildfire S att det är kortare och mycket lättare än iPhone 4. Den extra höjd av iPhone 4 är ganska efterskänkas när man betänker att det har också en större skärm; ungefär med en tredjedel av en tum. Inte bara är iPhone 4 skärmen större, det har också en mycket högre upplösning och bättre färgdjup som på Wildfire S.

Minnet är en annan aspekt där Wildfire S saknas allvarligt. Du kan välja mellan två modeller av iPhone 4, en som har 16 GB minne eller 32GB en. Å andra sidan, Wildfire S har bara 512 MB ROM, vilket knappast är tillräckligt för appar. Användarna tvingas tillgripa microSD-kortplats för ytterligare lagring.

Den iPhone 4 har en relativt konservativ 5 megapixelkamera och det gör Wildfire S. Vad iPhone 4 kan göra att Widlfire S inte kan är rekord HD-kvalitet video. IPhone 4 kan spela in video med en maximal upplösning på 720p. IPhone 4 har också en framsidan kamera som kan användas för videosamtal när den är ansluten via WiFi. Wildfire S 't har en framsidan kamera så videosamtal är ganska begränsade om inte inaktiverad.Bristen på HD-kvalitet videoinspelning i Wildfire S, trots att de har samma upplösning kameran som iPhone 4, bör vara ett tydligt tecken på en brist på processorkraft. Wildfire S har bara en 600 Mhz processor, och även om iPhone 4 's A4 underklockade till 800MHz, fortfarande visar sig vara mycket mer kraftfull än den förra. So don' t räknar med att ha alla dina appar körs extremt snabbt i Wildfire S.

Sammanfattning:

1. iPhone 4 är större och tyngre än Wildfire S.
2. iPhone 4 har en större och bättre skärm än Wildfire S.
3. iPhone 4 har betydligt mer minne än Wildfire S.
4. iPhone 4 är i stånd att HD-videoinspelning medan Wildfire S isn 't.
5. iPhone 4 har en framsidan kamera medan Wildfire S 't.