Skillnaden mellan Samsung Galaxy Player 5. 0 och Samsung Galaxy TabSamsung Galaxy Player 5. 0 och Samsung Galaxy Tab

Samsung 's Galaxy har ökat sedan den dagen det skapades. Det började med smartphones expanderas sedan till tabletter med Galaxy Tab. Och nu, den senaste medlemmen i familjen är Galaxy Player 5. 0. Den största skillnaden mellan Galaxy Player 5. 0 och Galaxy Tab är deras beteckning. Tab är en tablett som innehåller de flesta av funktionerna i en dator i en liten enhet. däremot Galaxy Player 5. 0 är en portabel mediaspelare. det gör det mesta av de saker som Tab kan göra samtidigt fokusera mer på bärbarhet. det är mer av en direkt konkurrent till iPod Touch än andra tabletter.

Naturligtvis, den största skillnaden mellan Galaxy Tab och Galaxy Player 5. 0 är deras storlek. Medan Galaxy Player 5. 0 har en 5-tums skärm, kommer Galaxy Tab i flera modeller med olika skärmstorlekar som börjar med den första modellen som innehöll en 7-tums skärm, den andra med sin 10,1-tums skärm, och den senaste med dess 8. 9-tums skärm. Den större Galaxy Tabs kan inte användas med bara en hand och kräver ofta att du är i ett stabilt läge så att du kan manipulera på skärmen för att undvika att tappa den. Den mindre Galaxy Tab är bara något större än de flesta mobiltelefoner och bör vara lätt att användas med bara en hand.

Eftersom Galaxy Player 5. 0 skärmen är mycket mindre jämfört med andra tabletter, är det inte lämpligt att använda Honeycomb versionen av Android som är optimerad för större skärmar av tabletter. Galaxy Player 5. 0 använder Froyo version som används av smartphones. Det förväntas dock att Samsung kommer att släppa en Gingerbread uppdatering inom en snar framtid.Välja mellan Galaxy Tab och Galaxy Player 5. 0 är allt ner till preferenser och den förväntade användningen scenariot. Om du planerar att använda enheten hemma eller i kaféer och liknande, bör Galaxy Tab ge en bättre upplevelse på grund av sin storlek. Om du är ständigt på resande fot, men är mycket lätt att använda och förvara i nästan alla ficka Galaxy Player 5. 0.

Sammanfattning:

1. Galaxy Player 5. 0 är en portabel mediaspelare medan Galaxy Tab är en tablett.
2. Galaxy Player 5. 0 är betydligt mindre än Galaxy Tab.