Skillnaden mellan Apple iPad och Sony DashApple iPad vs Sony Dash

Vid första anblicken kan det verka som om Dash är Sony 's produkt som kommer att ta på iPad. Det ser väldigt mycket ut som en liten version av iPad men med högtalare placerade på framsidan. Skärmen på Dash är också betydligt mindre än iPad 'är 9,7 inches, mätning på bara 7 inches diagonalt. Bortsett från storleken, Dash har även en lägre 800.480 upplösning jämfört med 1.024.768 upplösning av iPad. Dessutom, att de är i stort sett samma, kapacitiva LCD-skärmar.

Vad skulle du förmodligen hitta mest överraskande om Dash är bristen på batteriet, vilket innebär att du är ständigt bundna till ett vägguttag om du vill använda Dash. En anordning denna lilla ofta förväntas ha ett eget batteri och Dash hämmas av brist på sådan. Det ryktas om att nästa version av Dash skulle ha ett batteri. IPad levereras med ett batteri med stor kapacitet som kan driva enheten i 10 timmar.

När det gäller processorkraft, är Dash också på en stor nackdel. IPad har en 1 GHz A4-processor medan Dash har bara en 500MHz processor. Bristen på makt är uppenbar med vissa användare 's rapport av en trög gränssnitt. IPad' s gränssnitt är mycket snabb och är snabb och tröghet är inte ett vanligt klagomål.

Även om det finns över tusen program som du kan få för Dash, bleknar det i jämförelse med iPad appar som nummer i hundratusentals. Detta beror delvis på Apple 's ständiga användning förbättring av iPhone OS, som nu kallas iOS. Appar som tidigare för iPhone är användbara med iPad, eftersom de har samma operativsystem. Det är också det faktum att Dash 't har en webbläsare som Safari för iPad. Det enda sättet som du kan komma åt Internet med Dash är genom de många applikationer.

Förmodligen det enda som Dash har och iPhone 't är USB-porten. Kan USB-porten kan användas för att överföra data och förhoppningsvis i framtiden att spela musik, titta på video, och visa bilder.

Sammanfattning:

1. Dash är mindre än iPad2. Skärmen på Dash är mycket mindre jämfört med iPad

3. Dash inte batteridriven medan iPad är

4. Dash har en svagare processor jämfört med iPad

5. Dash har mycket färre program jämfört med iPad

6. Dash saknar en webbläsare som Safari på iPad