Skillnaden mellan Samsung Corby Pro och Samsung Corby PlusSamsung Corby Pro vs Samsung Corby Plus

Corby är Samsung 's linje av touch-telefoner och många varianter finns för att ge olika användarbehov. Corby Pro och plus är de två modeller som innehåller en bild ut tangentbord för snabbare typning av e-post eller textmeddelanden. Båda telefonerna ser mycket lika men skillnaderna går mycket längre än huden djup. det viktigaste är att Corby Pro är en 3G-telefon medan Corby plus är 2G. Detta innebär att Corby plus inte kan använda sig av många 3G-funktioner som höghastighetsinternet och videosamtal . Även med Wi-Fi Corby plus förluster ut eftersom den inte har en sändare medan Corby Pro gör. Detta innebär att Corby plus kan bara bero på EDGE för mobil uppkoppling och förmodligen USB delning när det finns tillgängligt.

En annan del av maskinvaran som Corby Pro har är GPS-mottagaren. Detta tillåter användaren att spåra var han är någonstans på ytan av jorden och även att använda sin telefon som en livskraftig navigationsenhet. Igen saknar Corby plus denna funktion och kan inte ge en tillförlitlig metod för spårning.

De flesta 3G-telefoner har två kameror; en för att ta bilder och den andra för videosamtal. Corby Pro har både men Corby plus endast har huvudkameran eftersom den inte kan göra videosamtal. Även med huvudkameran är Corby plus sämre eftersom den har en 2 megapixel kamera jämfört med 3 megapixel kamera av dess överlägsna motsvarighet.

Slutligen finns det två små skillnader som kan vara värt att notera. Det interna minnet av Corby Pro är 100 MB medan den Corby plus är bara 20MB. Båda enheterna kan ta microSD-kort men så expansionen är alltid ett alternativ. Även om skärmar av båda enheterna har samma storlek och upplösning, är det av Corby Pro kunna visa upp till 16 miljoner färger medan den Corby plus kan bara replikera upp till 262 tusen färger. Inte riktigt hantera brytare, men dessa kan svänga en köpare 'beslut ena eller andra sättet.

Sammanfattning:

1. Corby Pro är en 3G-telefon medan Corby plus är bara en 2G telefon2. Corby Pro är utrustad med Wi-Fi medan Corby plus är inte

3. Corby Pro har en GPS-mottagare medan Corby plus inte

4. Corby Pro har en bättre kamera än Corby plus

5. Corby Pro har mer internminne jämfört med Corby plus