Skillnaden mellan mobil och mobiltelefonMobile vs mobilen

När du tittar omkring dig, är chansen att du kommer att se att de flesta människor håller mobil eller mobiltelefoner. De har blivit en integrerad del av människor 's vardag att de flesta av dem inte kan överleva en dag utan en. Tekniken har gjort det möjligt för människor att kommunicera med varandra via telefon.

Idén om en talande telegraf eller telefon tänktes ut i mitten av 1800-talet. Det gjordes genom elektriska signaler så mycket som de som används i telegrafen. I slutet av 1800-talet, Alexander Graham Bell skapats telefonen.

Telefonen har genomgått stora förändringar och förbättringar från tidpunkten för starten fram till idag. Från de stora telefoner i det förflutna det utvecklats till de mindre, mer praktiska, och mycket vitt använda mobiltelefoner i dag.
Mobiltelefoner har skapats på grund s människor 'behov av att kommunicera även när utanför sina hem där telefoner placeras vanligtvis. De var avsedda för användning i bilar eller bilar, därav namnet mobiltelefon. De är batteridrivna och är mycket lätt. De får sin makt från fordonet 'batteri och är utrustade med antenner som ansluter med en tjänsteleverantör som har cellulära ställen längs en lång rad områden.

Eftersom de använder mobilteknik, är de också kallas mobiltelefoner. Mobiltelefoner eller mobiltelefoner är elektroniska apparater som kan ringa och ta emot telefonsamtal någonstans under förutsättning att de kan nås av ett mobilnät. Det finns tre typer av mobiltelefoner: bärbar eller sladdlös telefon, transportabla telefon och mobiltelefon. Mobiltelefoner är därför typer av mobiltelefoner, men inte alla mobiltelefoner är mobil men i dag människor använder 'mobil' och 'cell' för att hänvisa till samma sak.Mobiltelefoner och mobiltelefoner har samma funktioner. Bortsett från att göra och ta emot samtal, de också tillåta användare att skicka SMS och MMS, skicka och ta emot e-post, har tillgång till Internet och använda många andra tillämpningar. De kallas av olika namn på olika platser. I större delen av Europa de kallas 'praktiska telefoner.' I Förenta staterna och de flesta andra platser, kallas de 'mobiltelefoner', medan i Storbritannien kallas de 'mobiltelefoner.'

Sammanfattning:

1. Mobiltelefoner är telefoner som ursprungligen skapades för användning i fordon medan mobiltelefoner är telefoner som använder mobil teknik.
2. Både mobiltelefoner och mobiltelefoner är praktiskt, men medan mobiltelefoner är batteridrivna och kan användas överallt, andra typer av mobiltelefoner är inte och kan bara användas några meter från huset (sladdlös telefon).
3. Både mobiltelefoner och mobiltelefoner används för att hänvisa till samma thingCto den praktiska telefon som kan användas för att skicka meddelanden och e-post, ge tillgång till Internet, och ta och lagra bilder och videoklipp. 'Mobile' är den term som används i Storbritannien, medan 'cell' är den term som används i USA.