Skillnaden mellan iPhone andE71iPhone vs E71

Det har varit så många telefoner dubbade och marknadsförs som iPhone killer. Många av dem har kommit till korta, och kanske en del har lyckats. Men allt beror på personlig smak, och ingen har kunnat slå Apple skapelse, eftersom de har varit där först, och skapade 'iPhone Fever'.

Det var faktiskt en möjlighet att komma först, och marknaden först. iPhone har positionerat sig på marknaden för att bli riktmärke eller standard, smartphones. Många utmanare har kommit och gått, och den här gången, Nokia har byggt en ny smartphone som kan mycket väl göra Apple körning för sina pengar.

Nokia förstått att gå pekskärm är inte det enda sättet att konkurrera med iPhone. Många produkter före dem hade fallit i den fällan, men inte Nokia E71; det har blivit en legitim utmanare. I E-serien av Nokias smartphone omgångar, är E71 den bästa hittills.

Detta kan vara subjektiv, men E71 trumf iPhone i termer av röstkvalitet. Det verkar som om detta är ett problem för iPhone skapare. Däremot är röstkvaliteten av Nokia-produkt bara fantastiskt! Men när det gäller trend, E71 skyr pekskärm kapacitet, vilket är ett varumärke av iPhone.

När det gäller storlek, är E71 en smula lite mindre och lättare. Det är ganska obetydlig, men säkert, är uppenbarligen anmärkningsvärt skillnaden i skärmstorlek. E71 har en 2. 36 tums skärm, och det är skuggan av den humungous 3. 5 tums skärm av iPhone. Deras beslut är fjärr annorlunda liksom C 320? 240 mot 480.320 respektive. Kanske på grund av denna skärmstorlek skillnad, surfar erfarenhet anses bättre med iPhone.

E71 's skärmstorlek offras för en viktig egenskap' 'den mekaniska fullt QWERTY-tangentbord. Eftersom det är fysiskt, är intuitiveness mycket bättre, men det kan vara ganska liten för stora fingrar människor. IPhone har sitt varumärke on- tangentbordet, vilket är en förvärvad smak. Vissa människor bara rave om sin pekskärm QWERTY.

En av de saker som en iPhone saknar, är förmågan att ha ett utbytbart batteri. E71, som är en Nokia, ger dig friheten att ta bort batteriet, och ersätta den med en ny. IPhone behöver säkert detta attribut, på grund av dess rika funktioner som ganska hog batteriet.

Än en gång, iPhone var ute-görs av en konkurrent 's kamera. Mot liknande produkter, iPhone verkar alltid förlora i denna avdelning. Med sin ynkliga 2. 0 megapixelkamera, det kan' t slå E71 's 3. 2 megalinsstyrka.Dessutom E71 stöder VOIP, som kan vara glädje för många användare. iPhone, å andra sidan, bara vann 't har det stödet kapacitet, på grund av SDK begränsningar

Sammanfattning:

1. Den iPhone har en betydligt större skärm än E71. IPhone har också en bättre skärmupplösning.

2. E71 har ett utbytbart batteri, till skillnad från iPhone 'inbäddade, icke-utbytbart batteri.

3. iPhone har en på skärmen QWERTY-tangentbord, medan E71 har en mekanisk en.

4. E71 är inte en pekskärm smartphone, medan iPhone har sin top-notch touch-screen kapacitet.