Skillnaden mellan Flip Mino och Flip UltraFlip Mino vs Flip Ultra

Flip är inte kamera som är känd för sin bildkvalitet eller dess avancerade funktioner. Men, om det finns något att luckan gör bäst, det 's enkelhet. Du kan bara plocka upp luckan och börja skjuta direkt sedan ansluta den till en dator och överföra eller ladda upp filer till Internet. De två mest populära versionerna av Flip är Mino och Ultra och den största skillnaden mellan dem är storlek. Flip Ultra är betydligt större och tyngre än Flip Mino.

Storleksskillnaden mellan den Mino och Ultra kan hänföras till skillnaden i strömkällan. Medan Flip Mino använder en intern Li-Ion batteri, som vad du kan förvänta dig från de flesta moderna enheter som kameror och telefon, de Flip Ultra Väljer gå med ett batteri som matchar standardbatterier. Om strömmen tar slut, kan du enkelt byta ut det med vanliga AA eller AAA-batterier och hålla skytte. Möjligheten att använda standardbatterier gör det lättare att hålla skytte även om batteriet är dött men lägger extra bulk.

En annan viktig skillnad mellan Flip Mino och Flip Ultra är platsen för sina flip-out USB-kontakter. Ultra 's ligger på sidan medan den Mino är på toppen. I detta avseende är bättre Mino som mindre bredd toppen innebär att du skulle vara att blockera mindre av din bärbara dator' s hamnar när det är ansluten. Med Ultra, du förmodligen kan 't använda angränsande USB-portar och alla andra hamnar som befinner sig i närheten.En annan sak som du bör ha i åtanke är prisskillnaden mellan Ultra och Mino. I allmänhet finns det en $ 30 skillnad med Mino är den dyrare av de två. Om du vill ha en slankare Flip och don 't emot bidraget, skulle Mino vara perfekt. Men om du vill ha möjlighet att använda standardbatterier, vilket sparar ytterligare $ 30 är inte så dålig affär heller.

Sammanfattning:

1. Flip Ultra är större än Flip Mino
2. Flip Ultra rymmer standardbatterier medan Flip Mino kan inte
3. Flip Ultra USB-porten är på sidan medan den Flip Mino är på sidan