Skillnaden mellan Samsung Galaxy S2 (Galaxy S II) och Galaxy S 4GSamsung Galaxy S 4G tillkännagavs bara en månad innan Galaxy S2. Medan den förstnämnda är bara ett uppkok av den framgångsrika Galaxy S, är den senare en betydande språng. Den första skillnaden mellan Samsung Galaxy S2 och Galaxy S 4G är storleken på skärmen. Medan Galaxy S 4G behåller 4 tums skärm av Galaxy S, vinner Galaxy S II en liten ökning till 4. 3 inches. Den totala storleken på enheten ökade inte lika mycket och Galaxy S2 är ännu tunnare än Galaxy S 4G.

En annan skillnad mellan Galaxy S II och Galaxy S 4G är processorn används. Galaxy S 4G använder samma 1GHz processor från Galaxy S. Å andra sidan, använder Galaxy S2 en dual core processor som körs med en snabbare hastighet 1. 2Ghz. Android-telefoner stor nytta av att ha flera kärnor på grund av flera program som körs samtidigt i bakgrunden. Appar kan organiseras på de två kärnorna för att balansera belastningen jämnt eller att ge mer processorkraft till en på förgrunden.

Galaxy S2 har också bättre specifikationer när det kommer till kamerorna. 5MP kamera av Galaxy S 4G är tillräckligt bra för de flesta människor och det kan spela in HD-video i 720p. Kameran i Galaxy S2 får en fin bula till 8MP för ännu bättre bilder; Det kan också spela in 1080p video tack vare den mycket snabbare processor. Fronten mot kameran, men inte lika viktigt är också förbättras för att 2MP tydligare bilder vid videosamtal.

Slutligen är Galaxy S2 utrustad med en mycket mer internminne; det kommer i 16GB och 32GB varianter, medan Galaxy S 4G bara kommer med 1 GB internminne. Lagring är egentligen inte ett problem för dessa telefoner eftersom de har en microSD-kortplats som kan rymma upp till 32 GB. Men det kan påverka antalet appar som du kan installera på din telefon. De flesta program behöver utrymme i internminnet; och om du root enheten skulle 1GB internt minne på Galaxy S 4G slut ganska fort.

Sammanfattning:Galaxy S2 har en större skärm än Galaxy S 4G

Galaxy S2 är mycket snabbare än Galaxy S 4G

Galaxy S2 har bättre kameror än Galaxy S 4G