Skillnaden mellan QC2 och QC3QC2 vs QC3

När man talar om hörlurar är Bose anses vara den bästa. Den helt Comfort 2 (QC2) och Quite Comfort 3 (QC3) är de mest föredragna bland Bose hörlurar.

Tja, QC2 och QC3 är inte samma sak, och skiljer sig i många funktioner. Låt oss diskutera några av skillnaderna mellan den helt Comfort 2 och Ganska Comfort 3 Bose hörlurar.

En av de viktigaste skillnaderna mellan QC3 och QC2, är deras design. Den QC3 har en mer uppdaterad design än den QC2. Den QC3 modell levereras med en 'på örat' design, medan QC2 har en 'runt örat' design. Denna konstruktion gör QC3 mycket mindre än QC2. Dessutom är QC3 också mycket lättare jämfört med QC2. Till skillnad från Bose QC2 hörlurarna har Bose QC3 små öronkåpor och en liten pannband.

När man jämför deras vikt, är Bose QC3 lättare än Bose QC2. Den QC3 väger ca 5. 2 uns, medan QC2 väger omkring 6. 2 oz.

Den helt Comfort 2 och Quite Comfort 3 skiljer sig också i deras egenskaper. När man överväger buller avboknings förmågor är QC2 anses vara bättre än QC3. Den QC2 presterar bättre med passiv och aktiv brusreducering jämfört med QC3. När man jämför deras nivåväljare, Bose Quite Comfort 2 har en nivåväljare som är inbyggd i anslutningskabeln. Den här funktionen finns inte i Bose Quite Komfort 3.

Det har också visat sig att det helt Comfort 3 erbjuder en högre ljud än den Bose Quite Comfort 2.

Tja, även om QC3 är mindre och lättare än QC2, de flesta av recensionerna visar att den senare är mycket bättre än den andra.

Sammanfattning:1. Helt Comfort 3 modellen har ett 'på örat' design, medan den helt Comfort 2 har en 'runt örat' design.

2. QC3 är mycket mindre och lättare än QC2.

3. QC3 har mindre öronkåpor och en mindre pannband jämfört med QC3 hörlurarna.

4. QC2 presterar bättre med passiv och aktiv brusreducering jämfört med QC3.

5. När man jämför deras vikt, är Bose QC3 lättare än Bose QC2.

6. Bose Quite Comfort 2 har en nivåväljare som är inbyggd i anslutningskabeln. Detta är inte närvarande i Bose Quite Komfort 3.