Skillnaden mellan en iPad och iPad 2iPad vs iPad 2

Som väntat har Apple uppdateringen till iPad på marknaden. IPad 2 presenterar många förbättringar jämfört med sin föregångare, men ingen nödvändighet nytt för sina många konkurrenter. Till att börja med, är iPad 2 betydligt tunnare än iPad. Minskningen i tjocklek gör det betydligt enklare att hålla
iPad 2, för att inte tala förvånansvärt smidig. IPad förlorade 30% av sin tjocklek genom att sträcka ut batteriet för att uppnå en stor men tunn bygga.

En stor förbättring av iPad 2 är anställning av dual core A5-processor som också väntas dyka upp i iPhone 5 under de kommande månaderna. Dual core processor, med hjälp av Apple 'bundna multitasking, gör iPad 2 extremt snabb på alla de uppgifter som den gör. Det garanterar också att du inte skulle få trög prestanda när man kör ett annat program i bakgrunden som musikspelaren.

Att ta itu med rop av massorna, äntligen beslutat Apple att lägga till kameror till iPad 2. Avsaknaden av en kamera i den ursprungliga iPad hade en massa människor förbryllade eftersom iPhone 3, som föregick den, redan hade ganska bra kameror. Denna brist av den ursprungliga iPad nu behandlas med iPad 2, men med relativt svag hårdvara. Den bakåtvänd kamera är bara .7 megapixlar som kan ta bilder med en 960.720 upplösning; bara tillräckligt bra för visning på skärmen. Det är också kapabel att ta video med samma upplösning som är 720p. Den framsidan kamera har en ännu mindre upplösning på endast VGA. Dessa specifikationer är definitivt bättre än de icke-existerande kameror iPad men är långt ifrån vad dess samtida erbjuder.De sista två skillnader är bara små och bör inte påverka prestanda på något sätt. Den första är installationen av iOS 4. 3 i iPad 2. Den ursprungliga iPad kan uppgraderas till samma version; det tar bara det extra steget att uppdatera som kan vara en mindre besvär för en del. Den andra är färgschemat. Den ursprungliga iPad bara kom i svart, men iPad 2 har två färger att välja mellan; svartvitt.

Sammanfattning:

1. IPad 2 är tunnare och lättare än iPad.
2. iPad 2 har en dual core processor medan iPad 't.
3. iPad 2 har dubbla kameror medan iPad 't har någon.
4. iPad 2 levereras med den senaste versionen av iOS medan iPad 't.