Skillnaden mellan iPod Touch 2G och 3GiPod Touch 2G vs 3G

IPod Touch är typ av en kuf produkt eftersom det spelar ingen 't verkligen likna andra iPod-modeller,. Det är mer som en iPhone utan telefonfunktioner Det har gått igenom några uppdateringar betecknas med sina generationer En av de mest stora hopp är. från 2G till 3G. den största skillnaden mellan iPod Touch 2G och iPod Touch 3G är införandet av en snabbare processor och mer minne i den senare. med dubbla mängden RAM och cirka 35% mer processorkraft, iPod Touch kan hantera mer krävande iOS applikationer som spel.

IPod Touch 3G är också utrustad med en nyare och mer kraftfull GPU än iPod Touch 2G. Grafikprocessorn är ansvarig för att göra bilder på skärmen, oavsett om det 2D eller 3D. Ju bättre GPU av iPod Touch 3G låter det hanterar mer grafiskt krävande applikationer som 3D-spel. Således kan vissa spel kan spelas på iPod Touch 3G men inte i iPod Touch 2G eftersom de senare inte klarar kraven.

Naturligtvis kommer med mer kraftfull hårdvara ökad energiförbrukning. Detta är ganska märkbart när man tittar på antalet timmar det kan spela musik; 30 timmar för iPod Touch 3G och 36 timmar för iPod Touch 2G, är detta trots 6% högre kapacitet iPod Touch 3G 'batteri.

Slutligen iPod Touch 3G klarar den ständigt ökande behov av lagring. Medan iPod Touch 2G kommer i modeller upp till 32GB, har iPod Touch 3G en 64GB modell tillsammans med lägre kapacitet och kära. Detta är mycket viktigt eftersom alla Apple-produkter inte har minneskortplatser, och du i princip fastnat med den kapacitet som din modell kom med.IPod Touch 3G har mer gemensamt med den senaste modellen än iPod Touch 2G som har mer gemensamt med den första generationens iPod Touch.

Sammanfattning:

1. iPod Touch 3G har en snabbare processor och mer minne än iPod Touch 2G.
2. iPod Touch 3G använder en nyare GPU än iPod Touch 2G.
3. iPod Touch 3G har ett större batteri, men kortare batteritid än iPod Touch 2G.