Skillnaden mellan iPhone 4G och Samsung VibrantiPhone 4G vs Samsung Vibrant

IPhone 4, som nu anses vara kungen av smartphone backen, har haft några utmanare och Samsung Vibrant är en av de bättre. Samsung Vibrant är bara en annan version av den ursprungliga Samsung Galaxy S, så deras specs skulle vara mycket lika varandra. Första skillnaden mellan iPhone 4 och Vibrant är antalet appar som de för närvarande har. Eftersom iPhone 4 kör iOS som har funnits under en längre tid och som används av andra Apple-enheter, har det mycket mer applikationer än Android, som är operativsystemet Vibrant. Detta förväntas bli mindre av faktor eftersom fler människor programmerar för Android.

Som med Galaxy S, har Vibrant en 4 tums skärm, som är mycket större än 3. 5 tums skärm på iPhone. Även om iPhone har den högre upplösning, är större skärmstorlek ännu viktigare. Vibrant endast har 16 GB internt minne medan iPhone kommer i antingen en 16GB version eller en 32GB en. Även om det interna minnet av den livliga är bara lika med lägre kapacitet iPhone, dess minneskortplatsen innebär att du kan infoga en 32GB microSD-kort för att utöka lagringskapaciteten. IPhone saknar kortplats och användaren har fastnat med mängden minne hans enhet har från början.

Ett tillägg i iPhone 4 är den framåtvänd kamera som gör det möjligt för videosamtal, men endast för Wi-Fi-anslutningar. Galaxy S hade samma fronten mot kamera som gör det möjligt för videosamtal över 3G, men det har tagits bort i Vibrant; således inte Vibrant inte har någon videosamtal kapacitet.Slutligen är Vibrant exklusivt för T-Mobile, men du har Galaxy S och dess andra varianter när du inte prenumererar på T-mobile. Även om iPhone är också tillgängliga för teckning under olika telefonbolag i världen, kan du fortfarande få en olåst version från Apple Store och använda det på vad transportör du vill.

Sammanfattning:
1. iPhone har fler applikationer än Vibrant
2. Vibrant har en större skärm än iPhone 4
3. Vibrant kan ha mer minne än iPhone 4
4. Vibrerande har ett utbytbart batteri medan iPhone 4 inte
5. vibrerande inte har en framåtvänd kamera likt iPhone 4