Skillnaden mellan Samsung Solstice och Samsung SunburstSamsung Solstice vs Samsung Sunburst

Samsung Solstice och Sunburst är pekskärm telefoner som avstår från har någon form av knappsats eller tangentbord och enbart förlita sig enbart på skärmen för alla ingångs behov. Sunburst är en vanlig 2G-telefon med samma funktioner som 2G-telefoner. Å andra sidan, är Solstice en 3G-telefon och det kan nå datahastigheter på upp till 3. 6Mbps för nedladdning. Denna hastighet gör det mycket bekvämt att använda telefonen för att surfa webbplatser eller ens som ett 3G-modem när bundna till en dator. En sak dock, trots att en 3G-telefon, är Solstice inte kan göra videosamtal eftersom den bara har en kamera och det ligger på baksidan. Den saknar den mindre fronten mot kamera som används för videosamtal.

Båda telefonerna har även möjlighet att agera som navigationshjälpmedel som båda telefonerna har GPS (Global Positioning System) mottagare på dem; med tanke på att du har den programvara som krävs för att utnyttja mottagarna. Solstice har en GPS-mottagare som kan arbeta ensam eller med hjälp av en Internet-anslutning. Vissa data hämtas via online anslutning som gör det möjligt för Solstice att göra snabbare och mer exakt lås på sin position. Å andra sidan, är Sunburst utrustad med en A-GPS-mottagare, som liknar det på Solstice men skulle inte fungera om det biträds av en Internet-anslutning. Om telefonen är ansluten till Internet för att få GPS-information och du inte har en obegränsad datatrafik, kan du medföra extra kostnader.

Slutligen är Sunburst endast kunna acceptera microSD-minneskort med kapacitet på 16 GB eller mindre. Å andra sidan, är Solstice kan acceptera upp till 32 GB SDHC. Tänk på att det också kan vara 32GB SDXC-kort och telefonen kanske inte erkänna dessa trots att samma storlek. Även om Sunburst bara kan ta mindre kort, kan du fortfarande köpa mer än en om du verkligen behöver den kapacitet och bara byta dem när du vill.

Sammanfattning:1. Solstice är en 3G-telefon medan Sunburst är en 2G telefon

2. Solstice är utrustad med en GPS-mottagare medan Sunburst kan bara använda A-GPS