Skillnaden mellan iPhone och iPhone kloniPhone vs iPhone klon

Det 'är sant, är imitation verkligen den bästa formen av smicker.

Det faktum att iPhone är den mest imiterade smartphone på marknaden talar helt enkelt om dess popularitet och erkännande.

Det finns faktiskt otaliga iPhone knacka offs, eller ska vi säga, kloner. Naturligtvis kan de aldrig riktigt och fullständigt kopiera Apple 'flaggskepp. Många av dem faller faktiskt kort i olika aspekter och många av dessa iPhone kloner, även kallad' iClones ', har visat sig vara buggy.

Lider av någon form av bugg, antingen mjukvara eller hårdvara, är en vanlig iPhone klon nackdel.

Onödigt att säga, dessa kloner är billigare. Andra enheter kan även komma otroligt billigt att det 'är nästan för bra för att vara sant tills man köper och använder den. IPhone kloner kopiera vanligtvis pekskärmen, den allmänna elegant design, och några grundläggande program' 'vanligtvis de saker som gjorde det iPhone innovativa och ikoniska. Men det finns också många funktioner eller program lämnas ut av vilka några är av avgörande betydelse för vissa användare.

Normalt behöver kloner som är mindre än $ 150 inte inkludera Java, en funktion som behövs för att tillåta användare att installera andra program.

Oftare än inte, är iPhone kloner gjorda av kinesiska tillverkningsföretag. Vissa kloner är legitima och många användare är nöjda med funktionen till förhållandet mellan pris. Vissa svär att detta ger en mer valuta för sin buck eftersom den verkliga iPhone kommer att kosta betydligt mer. Man kan säga att man bara betalar för mycket för varumärket eller man betalar för mycket för funktioner som man inte kommer att använda.

Man kan fråga sig, exakt vad gjorde dessa enheter billigare. Självklart använder den samma teknik men prisskillnaden är alltför frestande. Är det verkligen värt det?Stora som de kan verka, är iPhone kloner tillverkade av material som har sämre kvalitet, antingen hållbarhet eller uthållighet. För det andra är dessa iPhone kloner inte utsätts för stränga kvalitetskontroller. Med den ursprungliga, får en försäkran om kvalitetskontroll och överlägsen materialkvalitet. Kanske är detta den 'varumärket' att konsumenterna betalar för.

För att sätta saker i korthet, att köpa iPhone kloner anses vara en risk. Man kan få bra hållbara dem, men det finns också en stor chans att en slutar med en barnvagn tunn enhet.

Sammanfattning:

1. iPhones tillverkas av Apple medan kloner görs av olika tillverkare.

2. iPhone kloner är vanligtvis buggig och normalt är tillverkade av material med lägre kvalitet.

3. iPhone kloner är betydligt billigare än den verkliga iPhone.

4. iPhone kloner saknar några av de funktioner och program som de riktiga kan ge.