Skillnaden mellan iTouch 1G och iTouch 2GiTouch 1G vs iTouch 2G

Efter att ha utvecklat touch teknik som användes i skapandet av iPhone, Apple använde samma teknik för att komma upp med Ipod Itouch. Bortsett från att kunna spela upp låtar och videor som har lagts upp på samma sätt som den konventionella Ipod går Itouch ett steg längre genom att ge användarna möjlighet att gå online med en inbyggd Wi-Fi kapacitet, liksom möjligheten för dig att njuta av att spela olika spel.

Även Ipod Itouch 1G och 2G ser väldigt lika och har samma lagringskapacitet och funktioner som en multi-touch-gränssnitt, och en USB 2. 0 kapacitet, det finns många skillnader i de funktioner som dessa två Ipod Itouch modellerna ( bortsett från den uppenbara skillnaden i deras priser). En tydlig skillnad är att iPod Itouch 2G kommer nu med inbyggda högtalare, en funktion som var frånvarande i 1G modellen. Detta innebär att människor som äger Ipod Itouch 2G har förmågan att lyssna på sin favoritmusik, och titta på videoklipp med sina vänner, jämfört med 1G modell där du måste ansluta externa högtalare, eller koppla in ett par hörlurar för dig att höra ljud som du spelar, eller dialogen i videon som du tittar på.

I linje med detta, anser Ipod Itouch 1G inte komma med en extern volymkontroll ligger på hölje Ipod Itouch, till skillnad från 2G motsvarighet. Med Ipod Itouch 1G modell, är det enda sättet att du kan justera volymen genom skärmen som visas när du spelar dina favoritlåtar, eller titta på dina favoritfilmer.

En annan stor skillnad mellan Ipod Itouch 1G och 2G-modeller, är livslängden på batterierna. Trots Ipod Itouch 2G modellen vilket är en mycket smalare än 1G modellen, har en längre batteritid än sin tidigare motsvarighet. Ipod Itouch 1G ger användarna med 22 timmars batteritid för ljud och 5 timmars batteritid för att titta på video. Å andra sidan ger Ipod Itouch 2G modell sina användare med 36 timmars batteritid för att njuta av sin favoritmusik, och 6 timmar för videovisning. Som sådan, kan användare av 2G-modellen tycker om att använda sin iPod Itouch under längre perioder än 1G modell användare.Sammanfattning:

1. Både Ipod Itouch 1G och 2G-modeller erbjuder ett brett utbud av funktioner, t.ex. Wi-Fi kapacitet, multi-touch-gränssnitt och förmågan att njuta av att titta på video och spela videospel.

2. Ipod Itouch 1G inte har inbyggda högtalare. Å andra sidan, kommer Ipod Itouch 2G med inbyggda högtalare, samt en extern volymkontroll, så att du kan dela musik och filmer med vänner och nära och kära.