Skillnaden mellan Gnomish och Goblin EngineeringGnomish vs Goblin Engineering

Gnomish och troll teknik finns olika vägar i World of Warcraft, ett populärt online-spel. Merparten av tiden, spelarna har svårt att på ingenjörsnivå. Men Gnomish och troll teknik är de två vägar som spelare kan välja att förbättra sitt spel.

Även om villkoren är olika, är den enda verkliga skillnaden mellan gnomish och troll teknik i vilken typ av objekt som var och en kan hantverk. De objekt som är utformad av gnomish engineering kan inte vara utformad med användning av troll teknik och vice versa.I Goblin teknik är mer artilleri och sprängämnen utnyttjat medan gnomish teknik, fler prydnadssaker och andra gadget som används. Emellertid dessa verktyg måste väljas endast i enlighet med den roll och klassen av tecknet.

Om en person väljer troll teknik, skulle han behöva gå till Gadgetzan (Tanaris) och besöka huvud Goblin Engineer. Där karaktär ombeds att farkosten fem explosiva får, 20 fasta dynamit och 20 stora järn bomber. När dessa är tillverkade, då blir han en medlem av Goblin Engineer samhället och tillåts för att slutföra uppgiften.
Om en person väljer gnomish teknik, skulle han behöva gå till Booty Bay (Stranglethorn Vale) och besöka huvud Gnomish Engineer. Där har han att farkosten två avancerade Target dummies, sex Mithril Rör och en Exakt Scope. När han har åstadkommit denna uppgift, kommer han vara inskrivna i Gnomish Engineer Society.
Sammanfattning

Gnomish och troll teknik finns olika vägar i World of Warcraft.

Det enda ? märkbar skillnad mellan gnomish och troll engineering är i den typ av objekt som vart och ett kan hantverk.

De objekt som är tillverkade av gnomish teknik kan inte vara utformad med hjälp av troll teknik.

I Goblin teknik är mer artilleri och sprängämnen utnyttjat medan gnomish teknik, fler prydnadssaker och andra gadget som används.

Om en person väljer troll teknik, måste han gå till Gadgetzan (Tanaris) och besöka huvud Goblin Engineer. Om en person väljer gnomish teknik, har han? att gå till Booty Bay (Stranglethorn Vale) och besöka huvud Gnomish Engineer.

En person som besöker Gadgetzan (Tanaris) uppmanas att farkosten fem explosiva får, 20 fasta dynamit och 20 stora järn bomber.