Skillnaden mellan Samsung Galaxy SII och Galaxy SSamsung Galaxy SII vs? Galaxy S

Samsung Galaxy SII är den mest efterlängtade och värsta hålls hemliga luren. Det är nästa utvecklingen av den mycket framgångsrika Galaxy S. Let 's se hur efterföljaren kan jämföras med föregångaren. Till att börja med är det lätt att se att Galaxy SII har en något större skärm än Galaxy S och ändå behålla samma specs. Trots att en större skärm, och en därmed större kropp att rymma displayen hanterar Galaxy SII att raka några milligram av varans vikt och drygt en millimeter från tjocklek. Även vikten kanske inte är märkbara, kan du känna tunnhet Galaxy SII i handen.

En annan stor skillnad mellan de två är förändringen från en enkel kärna A8-processor i Galaxy S till en dual core A9 processor i Galaxy SII. En dubbelkärnig processor förbättrar kraftigt särskilt i telefoner där multitasking är en mycket vanlig sak. De program som körs kan spridas jämnt över de två kärnorna och därmed undvika trängsel och lätta belastningen. Minnet har också höjt kraftigt i Galaxy SII. Allt har fördubblats till 16 / 32GB modeller och 1 GB RAM från Galaxy S 8 / 16GB modeller och 512 MB RAM. Mer RAM-minne är viktigt för att undvika flaskhalsar. Eftersom SII har två kärnor och en fördubblad lagringskapacitet, sätter det SII på samma villkor som iPhone 4 att inte tala om minneskortplatsen för annan maximalt 32GB.

Kamera-wise, har Galaxy S redan en utmärkt 5 megapixel kamera. Galaxy SII behåller samma kvalitet och samtidigt öka upplösningen till 8 megapixlar och slutligen tillsätta en LED-blixt för svagt ljus. Så i princip, du skulle inte märka någon skillnad mellan bilder från antingen telefon om du skriver ut den i ett stort format eller redigera det som SII 'resolution skulle säkert ge det en fördel. Att kunna skjuta i mörker är också en trevlig Dessutom. med videoinspelning, det finns väldigt lite för att förbättra på Galaxy S som det redan poster på 720p och 30 fps. Ändå Samsung har beslutat att göra en bättre och genomföra 1080p videoinspelning på Galaxy SII.Sammanfattning:

1. Galaxy SII har en större skärm än Galaxy S.
2. Galaxy SII har en dual core processor medan Galaxy S 't.
3. Galaxy SII har betydligt mer minne än Galaxy S.
4. Galaxy SII har WiFi Direct medan Galaxy S 't.
5. Galaxy SII har en mycket bättre kamera än Galaxy S.