Skillnaden mellan Canon Rebel T3i \u0026 amp; Canon Rebel SL1Canon Rebel T3i vs Canon Rebel SL1

Canon har alltid varit en pålitlig varumärke i samband med digitala SLR-fotografering och de rebelliska modellerna är en del av deras evolutionära uppdrag att utveckla fotografering teknik och ta det till en helt ny nivå. Rebel T3i och Rebel SL1 modellerna är två av dess extremt populära kameramodeller och har sina egna unika skillnader. Låt 's kolla de grundläggande funktionerna ange dem isär.

Canon Rebel T3i och Rebel SL1 är båda mycket konkurrenskraftiga modeller från fotografering jätte Canon. Båda dessa modeller erbjuder fantastiska funktioner föra en mycket hård konkurrens mellan de två. Canon Rebel T3i vinner över Canon Rebel SL1 på en mängd olika aspekter inklusive antalet megapixlar. Den levereras med 18. 7 megapixlar, vilket är något högre än de 18. 5 megapixel Canon Rebel SL1.

Canon Rebel T3i rymmer en mycket starkare batteri än SL1. Batteriet i T3i är nästan 28% mer kraftfull jämfört med i Rebel SL1. Den har också en bättre bildkvalitet. Färgdjupet i Canon Rebel T3i är utmärkt och lite bättre än Canon Rebel SL1. Det dynamiska omfånget är också bredare än SL1. Den T3i modell levereras med ett högre antal tvär typ fokuspunkter än SL1 och är också en lite större i volym jämfört med den senare.

Rebel SL1 är en vacker modell från Canon. Den har en lägre brus vid höga ISO-nivåer. Startfördröjningen är bara 0,1 sekunder jämfört med 0,4 sekunder start försening i Rebel T3i. Det är lite mindre slutarfördröjning i denna modell. Den maximala ljuskänslighet nivån är betydligt högre. Ett anmärkningsvärt inslag i Rebel SL1 är att det kommer med en pekskärm, som inte finns i Rebel T3i. Vikten på Rebel SL1 är 163g lättare än den Rebel T3i.

Den SL1 har en inbyggd HDR-läge och kroppsvolym är också mycket kompakt än T3i modellen. Den har en 3. 5 mm ljud jack och skjuter snabbare på högsta upplösning än Canon Rebel T3i. Formfaktorn är mindre än T3i modellen och denna kamera är också tunnare, smalare och kortare än Canon Rebel T3i.
Viktiga skillnader mellan Canon Rebel T3i \u0026 amp; Canon Rebel SL1:

Canon Rebel T3i har högre megapixlar än Rebel SL1.


Canon Rebel T3i rymmer en starkare batteri än Rebel SL1.
Färgdjupet i Rebel T3i är bättre och det dynamiska området är bredare än Rebel SL1.


Antalet korssensorer fokuspunkter i Rebel T3i är 5. 6 än den enda i Rebel SL1.


Storleken på Rebel T3i är större än den Rebel SL1.


Rebel SL1 har en pekskärm, men T3i modellen inte.


Rebel SL1 har mindre startfördröjning och slutarfördröjning än Rebel T3i.