Skillnaden mellan Canon XL1S och XL2Canon XL1S vs. XL2

Canon XL1S är en MiniDV digital videokamera. Kameran innehåller alla fulla drag av en vanlig videokamera. Som med dess föregångare, Canon XL1, använder denna kamera tre separata CCD: er, alla 270.000 pixlar och en för varje primärfärg (röd, gul och blå). Detta förbättrar bildkvaliteten. Denna kamera spelar in digitalt ljud. Det finns sex kanaler totalt där kameran kan spela in ljud: två kanaler som producerar 16 bitars / 48 kHz ljud och fyra kanaler som producerar 12 bit / 32 kHz ljud.

Canon XL2 är en MiniDV digital videokamera. Denna kamera tillåter användaren att göra alla redigeringsfunktioner samtidigt på platsen Cas motsats till redigering efter att ha lämnat inspelningsplatsen. Den innehåller teknik och kombinationer av teknik som är specifik för Canon-kameror: Super Range optisk bildstabilisator i linsen, dubbla bildformat, olika bildfrekvens kapacitet, bild gamma och detaljkontroll, hud detalj kontroller och konvertibla LCD-display. Kameran innehåller även teknik som aldrig tidigare skådats i videokameror Cimage kontroll samordning mellan två XL2 kameror, fjärrdatorn kamera kontroll, och direkt videoinspelning till datorn.

Den XL1S innehåller programmerade AE ​​lägen samt slutare och bländarlägen. Kameran är utrustad med en spotlight-läge som gör det möjligt för användaren att se till att även vid fotografering i mörka platser, kommer bilden ut klara, eller när en patient är mättad i en stor del av rampljuset, kompensera för bländning som uppstår. Den nyaste tekniken på XL1S är kapabel att minimera flimret på skärmen som uppstår när få en bild av en tv eller en datorskärm. Denna nyaste permutation av XL1 erbjuder en 16: 9 fotograferingsläge som gör det möjligt för användaren att konvertera en video från standard till High Definition, SMPTE färgfälten som stöd för användaren att fastställa rätt färg referens för fotografering och redigering, och intervallinspelning som gör det möjligt användaren att skjuta förfluten tid motion video med intervaller från 30 sekunder till 10 minuter.XL2 erbjuder en 20x Professional L-serien Fluorit optisk zoom Cthis teknik använder fluorit för att säkerställa att resolutionen som bäst. Kameran innehåller även Super Range optisk bildstabilisator som eliminerar kameraskakningar ç en handhållen läge, till exempel.

Sammanfattning:
1. Canon XL1S använder tre separata CCD av 270.000 bildpunkter, en för varje grundfärg; Canon XL2 tillåter användare att redigera filmer samtidigt på plats.