Skillnaden mellan Samsung HZ30W och Samsung HZ35WSamsung HZ30W vs Samsung HZ35W

Den HZ30W och HZ35W från Samsung tillkännagavs på samma gång. Inte nog med att de ser exakt likadana, de delar också nästan alla funktioner. När det gäller kvaliteten på de bilder du kan skjuta, är det ingen skillnad alls eftersom de båda har exakt samma sensor, lins, och bildprocessor. Deras Skillnaden ligger i de nya funktioner i HZ35W att du inte skulle hitta i HZ30W. Den första är den AMOLED visning av HZ35W, medan den HZ30W har den vanliga TFT LCD. Och den andra är GPS-mottagaren av HZ35W som inte finns på HZ30W.

AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode) display är en relativt ny teknik som ger flera fördelar jämfört med traditionella TFT LCD-skärmar. Varje element i AMOLED display producerar sitt eget ljus. Detta möjliggör visning vara mycket ljusare och producerar bättre kontrast. Den utför också bättre när under starkt solljus. LCD-skärmar tvätta och det blir svårt att se vad som finns på skärmen. Betraktningsvinklarna är också bättre med AMOLED-skärmar som färgerna inte snedvrider som med LCD-skärmar. Slutligen, avsaknaden av en bakgrundsbelysning innebär att AMOLED display är tunnare och förbrukar mindre ström.

Den andra uppgraderingen är GPS-mottagaren. Även om det spelar ingen 't innebära att du kan använda kameran som en navigationsenhet, som med telefoner med GPS-mottagare, öppnar det upp några funktioner. Den första är förmågan att veta var du är som du kan använda kameran för att visa där du är ute efter att du ladda ner en karta i kameran 's minneskort. Den andra är geo-taggning eller förmågan att koda latitud och longitud på bilderna. I grund och botten, det stämplar ditt foto med information om var de har tagits. Om du är orolig för att hålla denna information privat eller om du bara don 't vill använda funktionen kan du stänga-av GPS-mottagaren med en mekanisk brytare på övre vänstra, precis bredvid huvuddelen som döljer GPS-mottagaren själv.Bortsett från de två saker som anges ovan, de är helt identiska. Bara förvänta sig att HZ35W kosta lite mer än HZ30W.

Sammanfattning:
1. HZ35W är utrustad med en AMOLED display medan HZ30W är inte