Skillnaden mellan Galaxy S3 och iPhone 4SApple, i de flesta 'yttranden, är fortfarande kungen av smartphone backen. Men Samsung börjar peta dem på sidan med erbjudanden som Galaxy S3. Galaxy S3 och iPhone 4S är två av de hetaste smartphones runt och de delar många likheter och några skillnader. den största skillnaden mellan Galaxy S3 och iPhone 4S är skärmstorlek. Apple, som vanligt, har vägrat att vika på 3. 5 tums skärmstorlek att de 'har använt. Å andra sidan, har Galaxy S3 en mycket större 4. 8 tums skärm; ganska nära den för Samsung Note. Galaxy S3 använder också Samsung 'egen Super AMOLED skärm, vilket ger mer levande och realistiska färger än de flesta LCD-skärmar.

Bortsett från skärmen, Galaxy S3 går också stort med sin kärna; fyra kärnor för att vara exakt. Galaxy S3 är utrustad med en quad core processor på en blixtsnabb 1. 4GHz. Detta är en välsignelse för Android-användare, särskilt de som gillar att göra flera saker och hålla program som körs i bakgrunden. IPhone 4S fick en knuff i termer av processorkraft och sport en dual core A9 processor. Apple är fortfarande kunna hålla OS reagerar med sin kreativa multitasking system.

Trots den mycket större skärm och mer kraftfull processor, förvaltar Galaxy S3 att slå iPhone 4S i termer av batterilivslängd. Hur? Helt enkelt genom att ha ett batteri som är 50% större kapacitet än det av iPhone 4S; 1432WH och 2100WH respektive. Det finns vissa omständigheter dock att iPhone 4S outlasts Galaxy S3. Varav de flesta innebär att man har den stora displayen på hela tiden, som surfning.

Den slutliga skillnaden mellan Galaxy S3 och iPhone 4S är konstruktion. IPhone 4S använder fortfarande att glas och aluminium kombination som ger det som mycket bekant elegans och soliditet. Medan Galaxy S3 's plast gör att det verkar billig. Det är också lite mindre hållbara när de släpps, särskilt när det träffar på en av dess hörn.

Sammanfattning:Galaxy S3 har en mycket större skärm än iPhone 4S

Galaxy S3 har en quad core processor medan iPhone 4S har en dual core processor

Galaxy S3 har bättre batteritid än iPhone 4S