Skillnaden mellan Bail och BondSkillnaden mellan Bail Vs Bond

Borgen och bond är två av de vanligaste juridiska termer som människor ofta höra offentligt i media eller på annan plats, även om de inte riktigt in i hela rättssystemet. Därför är det mycket viktigt att veta deras skillnader.

Till att börja med kan den förvirring som i mellan innebörden av en borgen och en bindning eftersom det finns många människor som använder dessa termer omväxlande när det faktiskt borde 'inte vara fallet. I grund och botten är en borgen något penning att en person betalar för att han skulle släppas från fängelset, åtminstone tillfälligt. Tvärtom är en bindning någon metod eller transaktioner som utförts av den laddade brott gärningsmannen för honom att ta upp tillräckligt med borgen pengar i händelse av att han saknar medel att betala själv .

Bail är det alternativ som ges av domaren till en person som är ansvarig för en avgift som fortfarande i väntan på rättegång (svarande). I de flesta fall monetära påföljd förklaras eftersom domaren är säker nog att svaranden fortfarande kommer att rapportera för försök mitt är tillfälligt ut från fängelset. I händelse av att domaren kommer att frukta eller vara tveksam på annat sätt, allra mest i mycket allvarlig brott, då han kan välja att få den tilltalade stanna i fängelse under en längre tid utan möjlighet att skicka någon form av borgen.Borgen, i kontanter, kan fortfarande återföras till den tilltalade endast efter att ha deltagit hela loppet av förhandlingen. I detta sammanhang, oavsett om han vinner eller förlorar målet, svaranden kan fortfarande göra anspråk på en borgen återbetalning. Det 'är därför en borgen är en form av säker betalning. Om han däremot' t rapport eller delta i försöken då borgen belopp kommer automatiskt att överlåtas till domstol, för att inte tala om att sanktioneras av annat brott (underlåtenhet att rapportera till domstol).

I fallet med en obligation, kommer en obligation agent (trälar) svara på monetära skyldighet borgen om svaranden kommer att underteckna ett avtal om löfte att delta i domstolsförhandlingar, betala ytterligare intressen och naturligtvis betala lånade beloppet. Ofta kräver obligations medlet ett slags säkerheter från svaranden, så att det senare kan låna pengar för hans tillfälliga borgen. Vid slutet av fallet rättegången, kommer de pengar som betalas av obligationsmedel som borgen för svaranden uppenbarligen återlämnas till dem (inte svaranden).

1. En borgen är kontant betalning av svaranden för hans tillfälliga frigivning från fängelse medan en obligation är det belopp som betalas av en annan part (bond agent) i det fall att den tilltalade 't har resurser att betala borgen på den tiden .