Skillnaden mellan fängelse och häkteJail vs fångläger

Generellt kan man säga att fängelser är mindre anläggningar som vanligtvis hör till den lokala (länsnivå) myndigheterna även om det fortfarande finns fängelser som omfattas av statliga och federala kontroll. Häkten, i allmänhet, är större anläggningar som ofta regional till nationell räckvidd eller täckning.

Många säger att termen 'häktet' är en riktigt bred namn som avser en anläggning eller plats där personer är begränsade. Enligt BOP (Bureau of Prison, USA), är ett interneringscenter en plats där du begränsa individer som ännu inte deklarerats fångar men debiteras för något. Dessa personer har inte kvalificerat sig för borgen. Men om en person kommer att betraktas som ett hot mot andra och även en 'flight risk' eller någon som kan flyga iväg bara för att undkomma de avgifter som sparas mot honom eller henne, då mest troligt att han eller hon kommer att hållas fången i fånglägret tidigare övertygelse. Fängelser kan också beskrivas på liknande sätt.

I USA kan häkten vara ett fängelse, ett fängelse, ett koncentrationsläger, ett interneringsläger och många andra ställen där en eller en grupp av människor en ny frihetsberövade. Dessa centra klassificeras som maximum, medium och minimi häkten. Uppenbarligen maximal säkerhet är den plats där mycket våldsamma brottslingar är inrymda som de som är dömda för livstids fängelse. fångläger medelsäkerhets är för dem som 'll tjäna för mellanregistret meningar. Jämfört med maximum fångarna i här har mindre kriminell bakgrund. Minsta fånglägret, också känd som en form av arbetsläger, är avsedd för dem som har förolämpat en policy eller lag för allra första gången. Detta är stället för dem som har de kortaste meningar. Fångar är mycket mer liberal i den meningen att de kan arbeta runt vidsträckta området med liten eller ingen kraftfull ingripande från centrum 's säkerhetspersonal.

Det finns många typer av förvarsenheter. Vissa är mycket stor till den grad att de redan är faktiska institutioner. De kan avse många subspecialty kriminalvårdsanstalter som ungdomsfängelse centers för icke-vuxna förövare, ICE (invandring och tullens brottsbekämpande) fångläger för dem som bor eller kommer till USA illegalt och (kontroversiella) militära fånglägret för bostäder fångar krig, fångade spioner och liknande.Sammanfattningsvis:

1. En fängelse är ett slags fångläger. Således är det en mer specifik term i förhållande till fånglägret som omfattar fängelser, fängelser och läger bland andra.

2. I allmänhet, fängelser är vanligtvis mindre platser av instängdhet jämfört med häkten.