Skillnaden mellan Elfenbens och plastElfenbens vs Plast

Det är lätt att skilja mellan elfenben och plast. Men det är verkligen en svår uppgift att göra en skillnad när dessa två är huggen i olika objekt. Som elfenben är dyrt, kan man komma över falska elfenben gjord av plast eller harts av gamla elfenben.

Det är mycket svårt att särskilja föremålen gjorda av plast och elfenben som de ser nästan identisk. Om du inte är medveten om att göra en skillnad mellan de två, då förlorar du dina surt förvärvade pengar.

Även om du kan skilja plasten från elfenben genom vissa kemiska tester, är det inte alltid praktiskt. Du kan göra en skillnad genom att skjuta händerna på elfenben och plastföremål. Plast är mjukare än Ivory. Man kan komma över tvär ådring eller diamantformade tvär ådring på ytan av elfenben.

Det kan också ses som plast ger en varm känsla att turnera händer medan elfenben ger en sval känsla.

Det finns också en annan enkelt sätt '' varm stift testmetod med vilken du kan skilja mellan plast och elfenben. Värm en nål eller nål och för in den i plast och elfenben. Den heta nålen tränger lätt in plastföremål, medan det inte kommer att bryta igenom elfenben. Dessutom kan du också skilja från lukten. När varm nål eller stift sätts in i elfenben, ger ut en lukt som liknar som en brinnande tänder.

En annan skillnad som kan ses är att plast kan gjutas i någon form som inte är möjligt med elfenben.

Nu jämföra kostnaden för Elfenbens och plast, är det tidigare mycket högt prissatta. I tillgänglighet är plast finns i överflöd.Sammanfattning

1. Det är mycket svårt att skilja de objekt gjorda av plast och elfenben som de ser nästan identisk.

2. Plast är jämnare än Ivory. Man kan komma över tvär ådring eller diamantformade tvär ådring på ytan av elfenben.

3. Plast ger en varm känsla att turnera händer medan elfenben ger en sval känsla.

4. En varm nål tränger lätt in plastföremål, medan det inte kommer att bryta igenom elfenben. När varm nål eller stift sätts in i elfenben, ger ut en lukt som liknar som en brinnande tänder.

5. Plaster kan formas till vilken som helst form som inte är möjligt med elfenben.