Skillnaden mellan Chi och Ultra ChiChi vs Ultra chi

När man läser ordet 'chi', den första som kommer att tänka på är 'energiform', men här talar vi om Chi och Ultra Chi hår strykjärn. Dessa hår produkter används för att räta ut håret och kallas också strykjärn.

Chi strykjärn
Chi Flat Iron Company grundades 2002. Det är ett online-företag och säljer strykjärn på nätet. Deras kunder finns över hela världen, och strykjärn som används är av professionell kvalitet. Detta företag ger rabatter på nätet, ibland upp till 60 procent, och sjöfarten är gratis.
Chi strykjärn finns i många modeller. Priset varierar från $ 160 till $ 270. Det finns nästan 26 modeller som finns på marknaden. Några av de modeller som finns på marknaden är:

Original Chi platt järn.
Chi platt järn.
Turbo Chi platt järn; Dessa finns i olika färger.
Tribal zebra Chi strykjärn; Dessa finns även i färger som vitt, rosa, lila och blått.
Dazzle Chi strykjärn, rosa och blått är de täta favoriter.
Camo samling som har blå-grön och rosa färger.
Chi Auto Digital Advanced Technology.
Chi Nano Digital 3-Button platt järn.

Det finns många fler modeller som kan forskat på den officiella sajten för Chi strykjärn.

Funktioner

Den viktigaste funktionen om dessa produkter som gör dem mycket populära på marknaden är att de är kapabla att strykning eller uträtning de tuffaste av hår. Dessa strykjärn leda värme snabbt och behålla det bättre och mer effektivt än andra strykjärn. Behålla värme resulterar i täta i fukt i håret vilket gör det mer smidig och släckt så att håret ser blanka.

Dessa strykjärn kommer med en garanti och är prisvärda. Man måste ta hand, dock inte att släppa dem eftersom de är gjorda av keramik och kan bryta på att falla. De ger ett bra resultat för 2-3 år.Några andra funktioner hos de chi produkter är att de har en lätt konstruktion. De skadar inte håret som andra kopparbandprodukter. Dessutom sparar de energi, har en 'allt i ett' ergonomisk design och en 360-graders vridning sladd så att sladden 't härva. Eftersom de är gjorda av keramik, de hålla temperaturen vid alla tider, stöta bort fukt, och lås i hårfärg.

Ultra Chi Flat Iron

Ultra Chi platt järn är nästan identisk med Chi strykjärn, men den största skillnaden är att kroppen är gjord av plast och det värms upp mycket snabbt. Värmen kan inte kontrolleras i Ultra Chi, men det fungerar snabbt och effektivt och ger det önskade resultatet på kortare tid.

De finns också i många färger, men 'röd' är mest populära och mest kostsamma.

Sammanfattning: