Skillnaden mellan linjal och StraightLinjal vs Straight

Snickare, ingenjörer, arkitekter använder olika verktyg o mäter längden av ett material, en yta på, etc. Dessa verktyg är mycket viktigt att ge noggrannhet tot arvinge arbete. Exempel på dessa verktyg är linjal och linjal.

En linjal och en linjal skiljer sig i funktion. Även om båda används för att mäta längden eller dra en rak linje, dessa två har olika roller som mätverktyg.

Att definiera, kan en linjal användas som guide för att ta reda på om ytan är jämn eller inte. Den kan vara gjord av trä eller plast. Det huvudsakliga syftet med den straight är att göra en rak linje. En linjal är en typ av linjal. Det används för att bestämma längd eftersom den har mätning. Till skillnad från linjal, kan en linjal användas för att ta reda på hur länge ett material är i centimeter, inches, millimeter, etc. En linjal kan också göras med trä, stål eller plast.

En linjal är mångsidigt eftersom det kan dra olika siffror i geometri med exakt mätning. En linjal är inte för arkitektur, eftersom det kan 't användas för att rita olika figurer såsom kvadratiska, pentagon, hexagon, etc. eftersom det spelar ingen' t har mätning i det. Den kan endast användas för att dra endast en enkel rak linje.En annan skillnad av de två är användningen av verktygen. En linjal kan vara en riktskena, eftersom den kan användas för att göra en rak linje. Den kan vidare mäta avståndet eller längden av ett material. En linjal, å andra sidan, kan inte användas som linjal för det finns ingen mätning. Det är helt enkelt används för att ta reda på om kanten är rak eller inte, eller om ytan är jämn eller inte.

sammanfattning