Skillnaden mellan Continental Stickning och engelska StickningContinental Stickning vs engelska Stickning

Continental stickning (även kallad tysk stickning, europeisk stickning, eller vänster stickning) innebär stickning med hjälp av en 'vänstra hand. Rörelsen att föra garnet framåt med en nål som hölls i den andra handen är annars känd som plockning. Det är mest gynnad av professionella stickare eftersom det är mer effektiv som en metod och kräver minst antal specifika handrörelser.

Engelska stickning (även känd som höger stickning eller kasta) innebär en process genom vilken man använder ett 's högra hand för att hålla garnet i stället för vänster.

Continental stickning har sitt ursprung i kontinentala Europa, särskilt i Tyskland, men finns också i betydande grad i den engelskspråkiga världen. Engelska stickning, å andra sidan, är vanligare i den engelskspråkiga världen jämfört med kontinentala stickning.

Namnen vänster stickning och höger stickning kan tyda på annat sätt, men att bestämma vilken stil som används har lite att göra med användningen av händerna på stickare. Många högerhänta personer använder stick stil som involverar en 'vänstra hand och på samma sätt, många vänsterhänta personer använder stick stil för vänsterhänta. Stilen används typiskt bestäms av stil stickning populär i område där knitteren lever, tillgängliga resurser såsom 'lärare' eller mentor, böcker, tidskrifter, webbplatser, videodemonstrationer och andra stickning läsning material som används av knitteren att lära också räknas.

Kontinentala stickning är lättare att lära sig för människor som har virkning erfarenhet, eftersom garnet hålls med hjälp av ett 's vänster hand, som i virkning. Under tiden är rätt handrörelse också liknande virka. En skillnad mellan kontinentala stickning och virkning, dock är hur nålen hålls. i virka nålen hålls mer som en penna, medan i kontinentala stickning det hålls under handflatan.

Continental stickare skopa eller ibland få garnet med hjälp av nålen. Stilen har rykte om sig att vara den bästa någonsin stickteknik, på grund av effektiviteten i rörelse i aviga maskor och sticka stygn. Det finns också mindre precisa rörelser på engelska stickning. Knitteren behöver inte ta garnet så exakt som möjligt för att skapa en söm.

I denna metod, behöver du bara binda nålen före dragning genom sömmen. Det är också mer vätska för att försöka kasta det genom att hålla på nålen. It kräver att hålla garnet nära ett 's pekfinger, så att fingret kan ha garnet slip utan mycket väsen runt kroppen av nålen. Det rekommenderas när lärs ut till barn eller äldre, eftersom de har begränsade samordningen compared unga vuxna och medelåldern vuxna.

Spänningen hos garnet i kontinentala stickning styrs i hög grad genom att trä tråden genom fingrarna på vänster hand. Garnet typiskt upprepas runt lillfingret och över pekfingret, även om vissa tekniker varierar från knitter till knitter.På engelska stickning garnet lindas runt höger för spänning. Svansen av garnet är lindat runt den lillfinger för spänning och över pekfingret för kontroll, ungefär som i kontinentala stickning, men på höger denna gång.

Det finns inga rekommendationer med avseende på stil av stickning som är bäst för människor, men det rekommenderas att prova båda stilarna, och hitta en som passar dig bäst. Framgång i stickning beror till stor del på din komfort nivå i vilken metod du väljer, och vilken du kan behärska effektivt utan att offra kvaliteten på den färdiga produkten.

SAMMANFATTNING:

? Continental stickning innebär håller garnet i vänster; Engelska stickning innebär håller garnet i den högra.

? Engelska stickning är vanligare i den engelskspråkiga världen, medan Continental stickning är förhärskande mestadels i Europa.

? Continental stickning bedöms som snabbare och effektivare typ av stickning.