Skillnaden mellan öljetter och GrommetsaÖljetter? vs Grommets '

När ett tyg har ett snitt, öljetter och genomföringar komma till undsättning. Den huvudsakliga funktionen för dessa två saker är att förstärka hålen i dessa vävnader. Det täcker upp området med ett hål, och det stärker detta område. Det polerar också det området genom att eliminera nötning och andra garner. Det är därför öljetter och genomföringar är vanliga för hemmafruar och skräddare ensam. Ingen annan verkar veta vad dessa saker är och hur de används i livet. De tjänar samma syfte, men det betyder inte att öljetter och genomföringar är samma sak. Människor don 't vet oftast skillnaderna mellan dessa två om de inte lappa en väv med ett hål eller ett snitt. Det är bäst att veta skillnaden mellan dessa två så att du kanske kan veta när du ska använda dem på rätt sätt.

Några av de viktigaste faktorerna som man måste tänka på vid användning av genomföringen eller öglan är typen och tjockleken på tyget som används och dimensionen på hålen. Om den används för dekoration, måste synligheten av området också beaktas. Genom att beakta dessa faktorer, kan du kunna avgöra vilken som skall användas i en viss situation.

Öljetter kan täcka hålet i ett tyg genom att använda flänsen runt hålet av tyget. De fysiska attributen hos öglan är att det är en liten ring av mässing. Flänsen som omger hålet sträcker sig till ett fat. Detta fat kommer sedan glida in i hålet. Då kommer det att ta tag i materialet genom att sprida den eller rulla. Med denna process är det gör området runt hålet starkare. De viktigaste tyger som öglor kan hjälpa fix är kläder och hantverk. Öljetter är mindre jämfört med dess kusin, genomföringen. Öglan har också en mer attraktiv fläns som gör det bra för dekoration.

Genomföringar, å andra sidan, är precis som öljetter endast större. Eftersom hylsan är en större version av den ögla, har sin fläns också en större diameter. Vilket innebär, kan det ha en starkare grepp jämfört med öglan. Genomföringen är mer lämpligt för industriella applikationer. Detta innebär att det är bäst för tält, banderoller och flaggor. Om det material som används är tyngre, är det bäst att använda en genomföring. Ett slags genomföringen kallas 'tympanoplasty' kan också användas i kirurgi. Det kan hjälpa i fall av otitis media som har utgjutning.

Öglor används för mindre tyger och dekorationer medan hylsan är bäst för större och tyngre material. Dock i slutändan är dessa två används för att förstärka hålen i tyger och andra tyngre material.

SAMMANFATTNING:1.

Genomföringar är större än öljetter.
2.

Genomföringar används för industriella tillämpningar medan öglor används för mindre tyger.
3.

Genomföringar kan också användas för medicinska ändamål, öglorna kan 't.
4.

Flänsen på kragarna är starkare än öglorna 'göra förstärkningen av tyget starkare.
5.