Skillnaden mellan AVS och GAPACP Vs GAP

Om du är förtjust i skjutvapen, mest särskilt pistoler, då är det mest troligt att du är också medveten om de olika pistol patroner finns. Med detta finns det två mycket populära patroner som används i dag. Dessa är de 0,45 GAP och .45 ACP. Och så, nybörjare brukar be frågan '' som pistol är bättre eller som pistolpatron ska användas under den initiala utbildningar?

I grund och botten, banar 0,45 gapstorleken väg till en tinier grepp i motsats till den 0,45 ACP. Men det är obestridligt att det senare är mycket prisvärd och har större tillgänglighet. Detta beror på att AVS patronen har utvecklats sedan 1904, men inkorporeras för användning i den amerikanska militären av 1911. Det 'är därför, eftersom det är om du någonsin välja vilken pistol patron att köpa mellan de två sedan välja den .45 ACP mycket billigare. om denna enhet ger dig några problem med sin vanligtvis större grepp sedan hålla fast vid detta alternativ eftersom 0,45 GAP, även skrytsam av en mindre grepp innebär en dyrare uppsättning av ammunition.

Även om de är av olika kalibrar som har samma punktdiameter, de två patronerna är icke-utbytbara med varandra. Patronen är i grunden kortare i 0,45 GAP och använder den kortare pistol primern till skillnad från 0,45 ACP som använder sig av den större pistol primer. Förresten, var 0,45 ACP (automatisk colt pistol) eller 0,45 auto utarbetats av John Browning, en expert skjutvapen designer.Tvärtom var den senare 0,45 GAP utvecklats för att skugga de förfaller i .45 ACP. Designat av inte mindre än Ernest Durham själv, skapade han denna pistol kassett att vara mer 'kompakt' och starkare. Den 0,45 GAP (Glock automatisk pistol) har en tuffare hölje som verkligen behövs för att förhindra nackutblåsning av målet på grund av den starka uppbyggnaden av tryck.

Allt som allt, om du är nybörjare och vill träna med skjutvapen då bättre stick med grunderna först '' den .45 ACP. Detta är mycket billigare i alla fall och det kommer att ta ganska lång tid för dig att bli en erfaren skytt även när du 'll använda 0,45 GAP omedelbart.

1. ACP är äldre 'mer originellt' pistol patron jämfört med GAP.
2. GAP pistol patron banar väg för en tinier grepp och är mer kompakt jämfört med större grepp i AVS-modeller.
3. GAP pistol kräver en dyrare uppsättning ammunition än AVS pistol.