Skillnaden mellan Europeiska Sham och Standard ShamEuropeiska Sham vs Standard Sham

Kudde Shams är dekorativa beläggningar för kuddar. Kudde Shams används för säng dekorationer och bädda ett objekt av visuella intresse och brännpunkt i sovrummet.

Kudde Shams har enkla mönster eller utarbeta sådana med utsmyckningar. De kan köpas som en uppsättning med andra sängkläder material som lakan. De är också tillgängliga och förvärvats separat. Standard Shams är Shams avsedda för vanliga kuddar och omfattar regelbundna stora säng kuddar. Standard kuddar kräver rektangulärt formade kudde Shams. Standard kuddar mäta 2026 inches. Detta är också den erforderliga mätningen för standard shams.

Å andra sidan, Europeiska Shams är kvadratisk form med vanliga mätningar av 2626 inches som vanliga europeiska kuddar. Europeiska shams har samma funktion som standard shams. När det gäller kostnader, standard kudde Shams är billigare än de europeiska kudde Shams. Standard kudde Shams kräver mindre tyg jämfört med europeiska kudde Shams. Dessutom har standard bluff mindre och begränsade utsmyckningar jämfört med ett europeiskt bluff.

Kuddar och kudde Shams är avgörande för att skapa ett sovrum design och en avgörande faktor i kudden arrangemang. Kudde arrangemang, enkelt uttryckt, är konsten att arrangera kuddar för att skapa en visuell effekt. Det är också gjort för att lägga intresse och humör till sängen och sovrummet. Dessutom kan arrangemanget visa upp enskilda kudde Shams 'konsistens, färg och design.

Kudde arrangemang görs genom att placera olika storlekar av kuddar i en serie av skikt. Europeiska kuddar och deras Shams placeras nära sänggaveln eller i bakgrunden. Efter de europeiska kuddar är standard kuddar och deras Shams placeras i förgrunden eller framsidan av europeiska kuddar. I detta arrangemang (som kallas skiktning), är varje kudde och dess bluff visas på sängen för hela designen effekt.Europeiska Shams blir allt populärare som ett resultat av den europeiska kuddar 'introduktion som en säng post. Europeiska kuddar används som golv kuddar eller läsa kuddar bortsett från att vara en populär säng dekoration.

För att placera en kudde i en vanlig bluff, är baksidan av sken öppnas och kudden är fyllda i öppningen. En överlappande tyget kan dölja öppningen för estetiska syften. Å andra sidan, kan europeiska Shams öppnas från sidan eller via en fransk tillbaka. Båda Shams kan ha ytterligare dekorationer som flänsar eller tyg gränser, trim, tofsar eller volanger.

Sammanfattning:

1. Standard och europeiska Shams är vanliga säng artiklar och används ofta för att skapa en visuell sovrum dcor.
2. Standard shams är dimensionerade att passa i amerikansk storlek kuddar. Deras mått är 2026 inches. Å andra sidan, de europeiska Shams utformade för europeiska kuddar som vanligtvis värderas till 2626 inches.
3. Standard Shams, som vanliga kuddar, är rektangulär. Europeiska Shams, under tiden, är fyrkantiga formade och större som europeiska kuddar.
4. Standard shams öppnas på baksidan medan de europeiska shams kan lösgöras vid sidan eller av en fransk tillbaka.
5. I en kudde arrangemang de europeiska kuddar och deras Shams placerad baktill eller i närheten av gaveln. Samtidigt är standard kuddar och deras Shams placeras framför de europeiska kuddar. Genom detta arrangemang är utsmyckningen av varje kudde bluff på displayen och en total effekt uppnås.
6. Både standard och europeiska Shams finns i olika färger, mönster, mönster och tyger för att passa varje sovrum dcor eller avsedda atmosfär.