Skillnaden mellan ben och Fine KinaBen vs Fine Kina

Kinesiskt porslin är känd för sin konst och skönhet. Dessa porslin är den mest föredragna på grund av deras prakt. De flesta människor bara kända porslin och inte känt om de olika typerna som är förknippade med det. Även när du handlar, de bara gå för porslin och aldrig göra en skillnad mellan ben Kina och fint porslin porslin.

När man talar i benporslin och Fine Kina, är den största skillnaden mellan de två i de komponenter som går in i skapandet av de två. Fine Kina är gjord av en kombination av porslin sten och kaolin. Benporslin består av ben aska, porslin sten och kaolin. Allmänhet ben av boskapen används för att göra ben Kina. De värms vid höga temperaturer tills de blir aska. De är då pulveriserad och sattes till de andra komponenterna.

När man tittar på historien, kan det ses att Fine Kina infördes i BC 11. Å andra sidan, kan benporslin spåras till 1800-talet.

En annan specifik skillnad mellan Bone Kina och Fine Kina är i den genomskinliga kvalitet. De varor tillverkade av Benporslin är mer genomskinlig än Varor från Fine Kina. Även om varor tillverkade av Benporslin är dekorerade med färger, är ytan mycket synlig.Vid jämförelse mellan vikt, har Benporslin en lägre vikt till Fine Kina. Det finns också
stor skillnad i priset på varor tillverkade av Bone Kina och Fine Kina. De varor tillverkade av Benporslin kommer dyrare än Varor från Fine Kina.

När man talar om skillnaden i livslängd mellan Bone Kina och Fine Kina, bakverk gjorda av ben Kina är mer hållbara.

Sammanfattning
Fine Kina är tillverkad av en kombination av porslin sten och kaolin. Benporslin består av ben aska, porslin sten och kaolin.
Fina Kina infördes i BC 11. Å andra sidan, kan benporslin spåras till 1800-talet.
De varor tillverkade av Benporslin är mer genomskinlig än Varor från Fine Kina. Även om varor tillverkade av Benporslin är dekorerade med färger, är ytan mycket synlig.
De varor tillverkade av Benporslin kommer dyrare än Varor från Fine Kina.