Skillnaden mellan Tone och BulkTone vs Bulk

De två villkoren för tonen och bulk ofta hörs i dagens 's gånger fitness medvetande och hälsa vurm. Det finns en stor del av befolkningen som i allt högre grad tar till besökande gym för att uppnå en bild perfekt kropp. Det är viktigt att vet skillnaden mellan fyllnadsmedel upp och toning av kroppen för att lyckas uppnå den typ av kroppen som du föresatt sig att uppnå i första hand. toning upp är helt enkelt ett sätt att mjuka upp och skärpning av olika delar av kroppen med särskilt fokus på buken, höfter, armar, lår, etc. Men sammanslagningen högst hänvisar till uppbyggnaden av muskelmassa främst på bröstet och överarmarna. det finns många människor som vill både tona upp samt bygga en skrymmande kropp.

Processen för toning kräver inga speciella kosttillskott som är fallet med sammanslagningen högst. I fallet med toning, finns det några speciella övningar som är avsedda speciellt för detta ändamål. När man ser till största delen upp, han kommer inte endast förskrivas att hänge sig åt en grundlig utövar rutin, men kommer också att uppmanas att konsumera en tung kost av proteintillskott. Utan deras hjälp, en helt enkelt inte kan hoppas på att lägga huvuddelen av kroppen. Naturliga proteiner också måste tas i stora mängder i form av mejeriprodukter, fågel och ägg.

Det finns ingen signifikant viktökning om man bara toner kroppen. Det finns bara en positiv förändring i utseendet av kroppen. Men när man fyllnadsmedel upp och bygga upp muskelmassa, utvecklar en mer muskler som leder till en liten viktökning också. Kroppen börjar se muskulös och muskulös.

Toning upp är i grunden avsedd för dem som vinner massiva mängder av vikt eller bara vill ha en perfekt, petite, snygg kropp utan extra utbuktningar någonstans. I detta fall, när en börjar gå ner i vikt, huden förhindras från att sjunka som kan inträffa som en följd av förlust av fett. Toning är oftast föredras av kvinnor som inte vill ha en muskulös bygga. De män som funderar på att bygga upp sex-pack abs brukar gå in för sammanslagningen högst eftersom de kräver muskel innehåll i sina kroppar.

Sammanfattning:1. Det finns inga särskilda tillsatta livsmedel som måste ingå i kosten vid toning. I händelse av fyllnadsmedel upp, behöver dieten till avsevärt modifieras.

2. Toning består av några enkla övningar som behöver utföras för en kort stund varje dag. Lägga bulk till kroppen kräver större engagemang och engagemang som det behövs mer energi.

3. Det är oftast män som vill lägga huvuddelen av sina kroppar. Proffs som boxare, kroppsbyggare, etc. kan också gå in för sammanslagningen högst och detta kan inkludera kvinnor också. Kvinnor som inte deltar i sådana sporter gå för toning.

4. Det finns en tillsats av vikt i fallet med fyllnadsmedel upp. Det finns ingen sådan viktökning i fallet med toning.