Skillnaden mellan bra och dåliga WeedBra vs Bad Weed

Finns det verkligen bra ogräs, och om ja, hur ska man säga god ogräs från dåliga ogräs? Uppenbarligen är weed mer känd för sina dåliga aspekter, snarare än för sina många medicinska fördelar, och även dess användning som en ört. Många vetenskapliga studier har visat att marijuana har många hälsofördelar, om de används på rätt sätt, och endast för dessa sjukdomar.

fysisk identifiering

Bra ogräs har olika fysiska egenskaper som du enkelt kan identifiera. Anläggningen har hår som är orange eller närmare rödaktig, och är något klibbig. Knopparna är färgade (inte grön), och täckt med små vita kristaller. Den har en stark doft, och oftast kan luktade från mer än en fot bort om innehåller väskan öppnas. Eftersom anläggningen är mycket tät, och knopparna är intakta, har ogräs som skall rivas sönder från stjälkarna.

När det gäller den dåliga ogräs, kan du enkelt identifiera det med dessa fysiska egenskaper: Det är extremt torrt och skakig. Ogräs behöver inte brytas upp så mycket, eftersom det 'är väldigt löst. Fröna är mycket lättantänd när det utsätts för en låga. Samt, när det gäller dess effekter, kommer dåliga ogräs får du hög för bara tio till tjugo minuter, och kommer att orsaka paranoia, följt av en huvudvärk.Kemiska egenskaper i kroppen

I medicinska kretsar är det allmänt accepterat att användningen av marijuana inte leder till långsiktiga kardiovaskulära sjukdomar för människor som är normalt. Som sagt det dock 'är värt att notera att röka marijuana, ofta i stora mängder, orsakar förändringar i hjärtat och blodcirkulationen. Detta är typiskt för stress, vilket kan förvärra eventuella kardiovaskulära problem som var tidigare. Sjukdomar som kranskärlssjukdom och hypertoni, i synnerhet förvärras.

Användningen av marijuana befanns fungera som en gateway läkemedel till andra starkare, mer beroendeframkallande droger. Faktum är att studier visar att de mycket stränga regler mot användning av marijuana är den enskilt största faktorn som driver missbrukare mot tyngre droger som heroin och kokain. Studier faktiskt visade, att när marijuanaanvändning var delvis legaliserade i Nederländerna, under 1970 's, användningen av tyngre droger såsom kokain och heroin minskat betydligt, trots en märkbar ökning av marijuanaanvändning.

Sammanfattning:
Bra ogräs har klibbiga hår och en stark doft, medan dåliga ogräs har torr stjälkar som är lösa och lätta att bryta.
Bra ogräs är mycket tät, och fröna är inte lätt att ta bort; medan dåliga ogräs har skakig stjälkar och frön kan lätt avlägsnas.