Skillnaden mellan MSM och kondroitinMSM vs Chondroitin

MSM och Chondroitin är naturliga föreningar som förekommer i lederna. De används för att lindra ledvärk och inflammation i lederna. Artrit är ett normalt tillstånd som är relaterad dessa dagar vanligen på åldrande, och många antiinflammatoriska och icke-steroida läkemedel som acetylsalicylsyra och ibuprofen är föreskrivna för ledvärk eller artros smärta. Dessa läkemedel har många biverkningar, och tre naturligt förekommande föreningar; MSM, Chondroitin och glukosamin är vanligen föreskrivs för att lindra smärtan och bromsa utvecklingen av artrit utan att orsaka biverkningar som orsakas av andra läkemedel. Denna typ av 'slitage' artrit kallas artros.

kondroitin
Chondroitin finns i kondroitinsulfat form i lederna. Det är en naturlig brosk ingrediens. Den primära funktionen för Chondroitin är att absorbera vatten för att hålla brosket svampig och hydratiserad. En annan viktig funktion av Chondroitin är att avaktivera och bromsa erosionen av brosk. Erosionen av brosk sker genom vissa enzymer. Dessa enzymer urholka brosk och brosk förlorar sin elasticitet och sprickbildning visas på dem. Artros är ansvarig för att minska den naturliga kondroitinsulfat i brosk som leder till smärta och stelhet i lederna. Därmed minska smärta och stelhet och att återfukta och hålla brosket svampig, tillskott av denna naturliga förening är föreskrivna för att hjälpa en patient. Chondroitin förskrivs antingen kombineras med en annan förening som kallas glukosamin, eller det kan tas utan Glukosamin i en tablett, flytande tillägg eller kapselform. Chondroitin rekommenderas tre gånger om dagen. Doseringen av 1200 mg. är uppdelad i 3 doser. Den har inga toxicitetsproblem som ibland är förknippade med andra föreningar.

MSM
'MSM' står för 'Methylsulfonylmethane.' MSM anses den viktigaste källan till organiskt svavel. Den primära egenskapen av MSM är att göra väggarna i cellerna permeabla. När cellväggarna blir permeabla, toxiner, oönskade material och fria radikaler är enkelt och effektivt avlägsnas eller spolas ut ur cellerna. En annan egenskap hos MSM är att blockera parasiter från att fästa sig till lungorna och matsmältningssystemet 's slemhinnor och slutligen bidra till att minska inflammation. Reduktion av inflammationen är den främsta anledningen till MSM är föreskriven för reumatoid artrit. Det är en naturlig anti- inflammatoriska och smärtstillande. i kombination med glukosamin, hjälper det att minska vanställande och inflammation i lederna som är den viktigaste egenskapen av reumatoid artrit. det är också trott att andra än bara lindra smärta och inflammation, hjälper det också att ta bort gifter från lederna vilket kan leda till gemensamma problem. En MSM dos av 2000 mg. rekommenderas uppdelat i 3 doser varje dag.Sammanfattning:

1. 'MSM' står för 'Methylsulfonylmethane'; Kondroitin är i grunden Chondroitin Sulphate form i lederna.
2. MSM hjälper till att kontrollera reumatoid artrit; Kondroitin hjälper till att kontrollera artros.