Skillnaden mellan Abs och Six PackAbs vs Six Pack

Det råder ingen tvekan om att alla skulle älska att ha en tonad mage, eftersom det ser ut och känns bra, för att inte tala om de många hälsofördelar som följer med i processen; och med 'kändis-utseende' vurm att gå in på sex-pack frenesi, kan det bara bli värre. Sex-pack abs har också blivit en sexsymbol slags som är ett måste för dem inom vissa områden, särskilt media och nöjesbranschen. Det tar en tonad mage massor av arbete och disciplin för att uppnå. Hela konceptet verkar enkelt, men behöver stor disciplin för att omsättas i handling, och hålla fast vid det. För att få en sex-pack, behöver du en hel del engagemang, lite tålamod och en viss typ av rutin, men resultaten kommer att vara väl värt mödan.

En sak att komma ihåg är att det är mycket möjligt att ha väl tonas abs, men de kommer inte att visa om det finns ett lager av fett över dem. Just sagt, det är möjligt att ha tonade abs utan sex-pack visar. Sant, abs övningar kommer bidra till att bygga styrka, och kan vara platta magen, men du kommer aldrig att se sex-pack om det 'är ett fettlager. Hemligheten är alltså att arbeta på att få sex-pack abs.

För att tona magen och få din sex-pack visar, måste du bränna fett och bygga muskler. Innan du börjar, behöver du en klar uppfattning om vad abs verkligen göra. I motsats till många falska teorier, är deras verkliga primära roll att upprätthålla korrekt hållning, liksom ryggrad stabilisering, och de gör det tillsammans med ryggmusklerna. Följaktligen är det nästan meningslöst att träna dina abs utan att arbeta ryggen också, eftersom detta kommer att resultera i en obalans i ryggraden stödjande muskulatur.Du måste träna med de bästa övningarna för abs, som kommer att arbeta hela din kärna in överväxeln för att ge stöd för ryggen. Några av de bästa övningarna är döda-hissar och knäböj, eftersom de arbetar hela din kärna muskler och ge en bättre samordnad muskeltillväxt. På grund av det faktum att dessa övningar fungerar många andra muskler, leder det till en snabb viktminskning som kroppen recuperates. Efter fettet har tagits om hand, och abs tonas, kan sedan sättas fokus på de övningar som kommer att få sex-pack för att visa snabbare, och dessa är crunches och sit ups.

Sammanfattning:
Abs hänvisar till väl tonas magmusklerna, medan sex förpackningar är de utskjutande muskler över väl tonas abs.
Det 'är möjligt att ha väl tonad abs (platt mage) utan en sex-pack.
Det 'är också möjligt att ha väl tonas abs, men med ett lager av fett över dem, och för att få en sex-pack över abs, måste du bränna fettlager.