Skillnaden mellan Xenical och AlliXenical vs Alli

Eftersom antalet överviktiga personer ökar, så ökar antalet efterfrågan på viktminskning system och insatser. Viktminskning och dietindustrin sägs vara värt en miljard dollar plus. Här ingår olika piller som man kan köpa på marknaden. Två av de populära piller i kosten och viktminskning marknaden är Xenical och Alli.

Låt oss ta itu med skillnaderna mellan Xenical och Alli. Först dessa piller är inte riktigt bantningspiller som kommer att undertrycka din aptit, utan snarare är dessa fett-blockerande piller. Alli är en av nykomlingarna till dessa rader av medicin. Det är ett fett blockerare som sägs vara mycket kraftfull i att blockera fett i kroppen. Man behöver inte ett recept för att köpa denna piller. Det är en OTC eller OTC. Xenical, å andra sidan, är inte ny på marknaden. Dock måste det ett recept från läkare innan man kan använda den.

Alli och Xenical har olika doser och styrkor. Xenical har dubbla doseringen av Alli. Xenical har en 120 mg. Doseringen medan Alli har en 60 mg. dosering. Båda läkemedlen verkar genom att blockera upptaget av fett i kroppen. De blir också mer potent om båda används under träningen och upprätthålla en låg fetthalt och kolhydratfattig diet.

Dessa läkemedel kommer också att ha deras biverkningar, naturligtvis. Fetterna som blockeras och absorberas av läkemedlet kommer ut ur kroppen genom tarmen. Så uppenbara biverkningar är ofta tarmrörelser. Det kan också finnas intestinala och orolig mage, såsom diarré. Detta händer när en fettrik kost konsumeras innan man tar drogen. En annan bieffekt är att fettlösliga vitaminer och näringsämnen också utsöndras. Så det är lämpligt att använda multivitaminer när de tar dessa läkemedel.Alli kan köpas som ett startpaket på marknaden. Detta är en fördel att börja eftersom de kan ha en guide att ta detta läkemedel tillsammans med sin viktminskning plan för några veckor upp till en månad. När du tar detta läkemedel är det fortfarande rekommenderas att utöva och ta del i en diet.

Xenical, å andra sidan, eftersom den har en större dos, kan ha fler resultat och fler biverkningar också. Detta rekommenderas för superviktiga och feta typ 1 och 2 personer.

Sammanfattning:

1. Alli är ett receptfritt läkemedel medan Xenical kräver ett recept.
2. Xenical finns i 120 mg. medan Alli finns i 60 mg.
3. Båda läkemedel verkar genom att blockera fett i tarmen.