Skillnaden mellan Weed och PotWeed vs Pot

Ogräs och potten är båda två olika namn för samma läkemedel som kallas marijuana. De är tillverkade av den kvinnliga anläggningen Cannabis sativa. Blommande topp torkas för att producera ogräs. 'Weed' och 'pot' är generiska termer, och 'pot' anses vara slang. Det används som en psykoaktiv drog. Ogräs och potten används också för medicinska, andliga och rekreation.

Den viktigaste förening som finns i ogräs och potten är tetrahydrocannabinol eller THC. Även om det finns nästan 400 olika föreningar som finns i Cannabis, ogräs och kruka specifikt har THC.

Ogräs och potten gång konsumeras producera och visa psyko samt fysiologiska effekter. Det tar ungefär tio mikrogram varje kilogram av någon kroppsvikt för att starta sin effekt. De vanligaste förändringar som sker i en person efter konsumtion av ogräs eller potten ökad hjärtfrekvens, ändrade uppfattning, särskilt stämningen av en person förändras drastiskt, blodtrycket sänks, brist på koncentration och samordning mellan organ, och på kort sikt minnesförlust. Ogräs och pot visar en blandning av egenskaper när konsumeras som: depressiva, stimulantia och hallucinogener, men den mest framträdande effekt är hallucinationer.

Weed och potten används för rekreationsanvändning är inte lagligt, men använder den för medicinska ändamål är lagligt, och det har många dokumenterade fördelar. Några av de medicinska fördelar som uppnås genom ogräs och pot användning är illamående förbättring i AIDS och chemotherapypatienter, stimulera hunger, sänka det intraokulära trycket i ögat som anses effektiv i behandling av glaukom. En annan av de mest framstående användningsområdena är som ett smärtstillande eller smärtstillande medel.

Att förvärva läkemedel ogräs, måste man bli medlem av specifika kliniker. En läkare 's rekommendation och recept är nödvändig för att förvärva medlemskap. Det finns många livsmedel som säljs för medicinskt bruk och en del så enkelt som ogräs och potten brownies.Många studier har gjorts för att fastställa de långsiktiga effekterna av ogräs och kruka användning. Utom vid kortvarigt bruk, har ingen forskning kunnat ge betydande resultat. Som vi redan vet, det finns en skillnad mellan beroende och missbruk. Det har ännu inte väsentligt bevisats genom studier som den långsiktiga användningen av ogräs orsakar beroende.

Många patienter är naturligtvis beroende av ogräs för medicinska ändamål, men det 's om dess långvarig användning orsakar intelligens och minnesproblem eller sjukdomar som schizofreni har inte styrkts förrän nu. Studien om användningen av ogräs och potten leder en person att vara mer benägna mot tyngre droger som heroin och kokain har gett resultat som blandas.

Sammanfattning:

1. Weed och potten är två olika namn som marijuana.