Skillnaden mellan viktminskning och fettförbränningViktminskning vs Fat Loss

Kanske är du en av de fans av hitlåt 'The Biggest Loser'. Att se dessa människor som kämpar med sin vikt gör magra eller genomsnittliga storlek människor vara tacksamma för deras storlek och andel som de är borta från risken för hjärtsjukdom.

Människor kämpar inte bara med viktminskning men också fettförbränningen. Om du tror att du förlorat tillräckligt vikt, men det finns fortfarande fett på magen, då måste man koncentrera sig på fettförbränningen. Vad är skillnaden mellan de två? Aren 't de två orden i samma?

Viktminskning är förlust av hela komponenten av kroppen som innefattar fett, muskler, ben, etc. Fett förlust, å andra sidan, är endast exklusivt för fettkomponenten av kroppen. Vid inriktning viktminskning använder en en våg för att mäta hela utvecklingen av viktminskning. I fettförlust, dock använder man en tjocklek för att mäta fettet i en viss del av kroppen. Ett exempel är det fett på magen området. En person bör nypa huden på det området och mäta tjockleken med hjälp av bromsoket.

Viktminskning bör inriktas på veckobasis som snabb viktminskning kan ge oönskade resultat. Fettförbränningen är en ganska lång uppgift att bränna så diet och intensiv kardiovaskulär träning måste göras innan resultaten kommer att visa.

Viktminskning beror på många faktorer som kroppen bär blod, vatten, fett, muskler och mycket mer. Så frekvent vägning är ganska meningslöst. Vägning bör göras varje vecka. Fettförbränningen kan vara mer specifik som man kan mäta andelen fett med en tjocklek. Fettförbränningen bör ske varannan vecka.Viktminskning och fettförbränning är indicerat för överviktiga personer medan fettförbränning kan anges för personer med en hälsosam Body Mass Index. Men vem vill ha stora abs? För att göra detta måste andelen fett i kroppen bara vara 10 procent för män och 15 procent för kvinnor.

För att förlora fett, måste man göra kardiovaskulär träning och lyfta vikter. Lyfta vikter hjälper till snabbare fettförbränning och en mer definierad och vackra kropp struktur. Viktminskning har många program, inklusive kost, motion, och mycket mer.

För att inte minska en 'motivation, måste man undvika att väga varje dag, titta i spegeln varje dag, och tänka negativt om ett' s mål. Ingenting kommer att förändras om man kommer att bedöma sig själv varje dag; plus motivationen kan påverkas. Eftersom det i själva verket kommer ingenting förändras över en natt.

Sammanfattning:

1. Viktminskning är förlust av hela komponenten av kroppen som inbegriper
fettet, muskel, ben, etc. Fett förlust, å andra sidan, är endast
exklusiva för fettkomponenten av kroppen.
2. Viktminskning kan bedömas via vägning på en skala medan fettförbränningen kan
bedömas via en passare.
3. Viktminskning kan åstadkommas med många olika sätt och faktorer, men