Skillnaden mellan fentermin och raminFentermin vs ramin

Fentermin och ramin är läkemedel i läkemedelsmarknaden som ordinerats av läkare eller kan köpas över disk för viktminskning förvaltning.

Båda läkemedel verkar på kroppen systemet genom att undertrycka de hormoner som ansvarar för att utlösa mekanismen för svält. Således undertrycker det en individ 'aptit.

Fentermin är indicerat för överviktiga patienter med ett BMI över 30 och som är i riskzonen för hjärt- och kärlsjukdomar på grund av sin vikt. Det ges under en kort tidsperiod för endast cirka några veckor. Det måste kombineras med diet och motion för att se den fulla effekten.

Ramin, å andra sidan, har samma funktion har Phentermine. Den är märkt, men som 'alla naturliga' eftersom den innehåller ingredienser såsom ginseng, citronträd, svartpeppar, tillsammans med andra ingredienser såsom Hoodia som även undertrycker aptiten och används av infödda i Afrika.

Fentermin är relaterad till Amfetamin. Amfetamin verkar genom att öka kampen / flygning system i kroppen vilket ökar effekten av stresshormoner i kroppen. Detta gör drogen farlig om det tas på lång sikt eftersom det orsakar högt blodtryck, hjärtklappning, oförmåga att vila, och sömnlöshet. FDA eller Food and Drug Administration rekommenderar användningen av detta läkemedel för att inte mer än 12 veckor. Ramin har samma biverkningar som fentermin. Men innehåller fentermin koffein, ett njutningsmedel, som därför kommer att öka din ångest nivå om du har ångest.

Fentermin och ramin är kontraindicerat för patienter med hjärt-kärlsjukdom eftersom det kan förvärra tillståndet. Det får inte heller tas av gravida och ammande kvinnor för det faktum att det är teratogent. Det är inte heller indicerat för patienter med glaukom, minskat fartyg, och en överaktiv sköldkörtel.Sammanfattning:

1.

Fentermin är en viktminskning piller medan ramin är en supplement piller.
2.

Fentermin härrör från Amfetamin medan ramin består av helt naturliga ingredienser.
3.