Skillnaden mellan WPI och WPCWPI vs WPC

Att ha en frisk och vacker kropp är varje man och kvinna 'önskan. Vi vill alla ha dem washboardabs, stora biceps, definierade Pecs, och så vidare och så vidare. En hälsosam livsstil är' i 'sak just nu runt värld som många människor fokuserar på fördelarna med god och sund livsstil.

En del av att få in den önskade kroppen är kost och näring. Vi bör ha en balans av kolhydrater, protein och fett. Även om vissa människor inte äter så mycket, det 'är ännu bättre att ta kompletterande drycker som vassleprotein för att slutföra de nödvändiga proteinet vi behöver varje dag som också behövs för muskeluppbyggnad.

Det finns två typer av vassleprotein; WPI och WPC. Låt oss försöka ta itu med skillnader.

'WPI' står för 'vassleproteinisolat' medan 'WPC' står för 'vassleproteinkoncentrat.' Enligt källor har WPI en något högre proteinhalt än WPC. En annan skillnad är att WPI är något dyrare än WPC eftersom den har en högre proteinhalt.

För människor som har en laktosintolerans, mestadels asiater, är WPI ett bättre val. Men om du don 't har pengar att spendera, är WPC och tabletter för laktosintolerans gör sedan WPC mycket billigare.En annan skillnad är absorptionshastigheten. WPI har en snabbare absorptionshastighet än WPC. En timme eller två är den vanliga absorption skillnaden mellan WPI och WPC. Så definitivt det 'är en fördel för dem med en mycket snabb ämnesomsättning.

WPI och WPC i slutet av varje diet och träning är bara en form av kompletterande näring. Hela kött, kyckling, fisk och andra proteinkällor är fortfarande bättre för kroppen.

Sammanfattning:

1. 'WPI' står för 'vassleproteinisolat' medan 'WPC' står för 'vassleproteinkoncentrat.'
2. Enligt källor har WPI en något högre proteinhalt än WPC.
3. WPI är något dyrare än WPC eftersom den har en högre proteinhalt.