Skillnaden mellan Stoned och hög Urkärnad vs Hög

'Stoned' och 'hög' är två beskrivande ord för en person 's känsla, sinnestillstånd, och / eller kroppstillstånd efter att ha tagit beroendeframkallande ämnen som droger och alkohol. Båda dessa känslor eller sinnesstämning är andra och tredje nivån efter ta droger. den tidigare nivån, som kallas 'buzz' anses vara den ursprungliga nivån eller steg innan du går 'hög' och vidare att 'stenas.'

Båda sinnestillstånd och villkor hända efter alltför tung konsumtion av ämnet i kroppen.

'High' är en känsla som kännetecknas av en euforisk sinnesstämning. Det är ofta åtföljs av hög energi, glada känslor, humörsvängningar och andra oväntade och intensiva känslor. Ibland kroppen pumpas med adrenalin som gör det möjligt för personen att göra många saker inom en kort tidsram. Den 'höga' sinnestillstånd kommer vanligtvis först och är det huvudsakliga syftet med en person som gör droger. En 'hög' kan ge glada känslor eller en överväldigande känsla av förtroende. Att vara 'hög' leder till 'stoned' sinnestillstånd eller tillstånd där kroppen är i ett motsatt läge.

I termer av marijuana eller ogräs, kan dessa båda villkor uppnås genom att två olika sorter av växter. Dessa två typer kallas Cannabis sativa och indica.

Den sativa 'hög' beskrivs som upplyftande och energisk. Effekterna av denna typ av anläggning är mestadels cerebral, vilket i hjärnan, som optimism och minskning av smärta. Den här typen av 'hög' uppmuntrar och stimulerar hjärnans aktivitet som leder till frammana olika känslor, en överaktiv fantasi, och ibland irrationellt beteende. Ren sativa eller en mycket hög dos kan orsaka spacey och hallucinogena effekter.

Den andra marijuana växt, Cannabis indica, producerar också en 'hög'. Den indica 'hög' kännetecknas som tungt och stenig. Denna typ av 'hög' är vanligtvis i form av en behaglig och angenäm surr i kroppen och hjärnan.Båda sorterna kan användas tillsammans och samtidigt. Effekten är en kombination av de 'toppar' båda sorterna tillhandahåller även om den 'höga' effekt är beroende av förhållandet av varje blad i blandningen.

Å andra sidan, 'urkärnade' är det motsatta tillståndet sinne 'hög'. När en person är 'stenad,' kroppen är mest avslappnad nästan en slö tillstånd. Kroppens 's funktioner och organ långsammare jämfört med en person som' hög '. I denna situation, lugn och letargi är sviterna av den person' s topp erfarenhet med droger eller kroppen 's reaktion efter adrenalinkick .

Den 'stoned' terminologi betecknar en lat, lugn, eller brist på känslor på den del av den person. Vanligtvis är den person som ligger ner eller 't röra sig alls när de når detta tillstånd.

Sammanfattning:

1. 'High' och 'stoned' är två olika känslor, sinnestillstånd, och kroppsliga förutsättningar för en person som har förbrukats för mycket av ett beroendeframkallande ämne, oftast genom att ta droger i kroppen.
2. Både 'hög' och 'stoned' inträffar efter den första nivån kallas 'buzz'. Den 'hög' kommer före 'buzz' efter intag en ytterligare mängd av ämnet. När en ytterligare mängd av ämnet konsumeras, kroppen går in i en 'stoned' tillstånd, den tredje och slutliga nivån där kroppen är i en sövd tillstånd.
3. En 'hög' är det tillstånd där personen har en hög, upprymd, energisk, övermodig, eller euforisk känsla. Det finns också en känsla av sugen mer av ämnet eller okontrollerbara känslor av skratt. En person på en 'hög' fortfarande har kroppsrörelse och rörlighet. Å andra sidan, är 'stenas' betyder att personen och hans kropp är i en lugn och slö tillstånd. Kroppen är fortfarande, stillsamma, och den person som 'kropp är mestadels i vila.
4. Att få 'hög' är syftet med en person som tar droger samtidigt som 'stoned' är aftereffect eller efterdyningarna av att vara 'hög'.