Skillnaden mellan BMR och RMRBMR vs RMR

Basal Metabolic Rate (BMR) och vilande ämnesomsättning (RMR) är satser används för att uppskatta mängden kalorier en person brinner om han är i vila under 24 timmar. ? Det används för att bestämma den minsta mängd energi en person behöver för att hålla kroppen fungerar, hans hjärta slå, hans lungor andas och att hålla sin kroppstemperatur normala.

De genomförs på samma sätt, men det finns väldigt många skillnader mellan de två; en är att BMR mätes under strängare villkor, medan RMR mäts under mindre restriktiva villkor.

Det finns många krav innan en person 's Basal Metabolic Rate kan tas, samtidigt som en person' s vilande ämnesomsättning har inga krav alls. Här är några av funktionerna i de två metabolic hastigheter:

Basal Metabolic Rate

Basal Metabolic Rate är den ränta som en organism avger värme medan fullständig vila. ? Den mäts medan personen är vaken men fullständig vila. ? Det är ofta i ett mörklagt rum på en person 's vakna upp efter minst 8 timmars sömn.

För att få rätt BMR av en person, är det viktigt att han inte utövar någon extra energi medan du gör testet. ? Det är därför en person som utsätts för en BMR prov krävs att bo på testanläggning natten före testet.

Han är gjord för att ligga i en tillbakalutad ställning, vilar helt. ? Han är skyldig att fasta i 12 timmar före testning för att säkerställa att hans matsmältningssystem inte fungerar under förfarandet. ? Under denna tid den energi som frigörs genom hans kropp bör endast vara tillräcklig för att låta sina vitala kroppsorgan för att fungera.Vilande ämnesomsättning

Även känd som viloenergiförbrukning (REE), är vilande ämnesomsättning mätt under mindre restriktiva villkor än Basal Metabolic Rate. ? Det kräver inte personen att tillbringa natten i en testanläggning för att säkerställa åtminstone 8 timmars sömn och vila innan testning.

Han är fortfarande skyldig att vila i en tillbakalutad ställning medan provet genomförs men han behöver inte få 8 timmars sömn.

Kaloriräknare och räknare brukar använda vilande ämnesomsättning snarare än Basal Metabolic Rate eftersom de villkor enligt vilka de RMR priser tas speglar den normala situationen i en person 's dagliga verksamhet.? Så resultatet är mer realistiska.

Sammanfattning

1. Basal Metabolic Rate tas under mycket restriktiva villkor, medan vilande ämnesomsättning tas under mindre restriktiva villkor.
2. Innan basalmetabolismen tas den person som krävs för att bo på testanläggning, medan tar vilande ämnesomsättning; personen kan bo var han vill.
3. Basal Metabolic Rate innebär att personen skall ha minst 8 timmars sömn, medan vilande ämnesomsättning inte.