Skillnaden mellan kokain och WeedKokain vs Weed

Kokain och ogräs är båda illegala substanser som är allmänt kända som läkemedel. Både kokain och ogräs är mycket aktiva stimulantia, och personer som använder dem ofta blir missbrukare av dessa läkemedel. Väl, även om dessa två läkemedel är allmänt ansedda att vara stora stimulantia, de har många skillnader.

Ogräs är en form av majuarana som ofta anses vara milda. Å andra sidan, är kokain ett starkare stimulerande. Till skillnad från ogräs, är kokain mer kraftfull och stark, och gör också en mentalt beroendeframkallande.

Man kan också stöta på skillnader i deras ursprung. Kokain kommer från bladen av coca anläggningen. Tvärtom är weed en blandning av strimlad blad och blommor av hampa växter.

I användning samt finns det skillnader mellan kokain och ogräs. Ogräs kan rullas in cigaretter och rökt. Ogräs kan även rökas i vattenledningar (bong), eller kan blandas med mat eller tas i flytande form. Den aktiva ingrediensen i ogräs är en delta-9-tetrahydrokannabinol kemikalie, som stimulerar hjärncellerna.

När det gäller hälsoproblem, är kokain mer skadligt jämfört med ogräs. Personer som använder kokain kan ha många fler komplikationer jämfört med personer som använder ogräs, som det tidigare är en mer kraftfull stimulans.

Kokain finns i två former C vit kristallint pulver och crack. Den vita kristallina formen är kokainhydroklorid, och sprickan är kokainhydroklorid behandlas med ammoniak / natriumbikarbonat) och vatten. Kokain är normalt fnös, upplöst i vatten eller injiceras.

Weed ses växa i endera hemisfär av jorden, i nästan alla världsdelar. Å andra sidan växer kokain mer i södra västra halvklotet.Sammanfattning:

1. Weed är en form av majuarana som ofta anses vara mild. Å andra sidan, är kokain ett starkare stimulerande.

2. Till skillnad från ogräs, är kokain mer kraftfull och stark, och gör också en mer mentalt beroendeframkallande.

3. Kokain kommer från bladen av coca anläggningen. Tvärtom är weed en blandning av strimlad blad och blommor av hampa växter.

4. Weed kan rullas in cigaretter och rökt. Ogräs kan även rökas i vattenledningar (bong), eller kan blandas med mat eller tas i flytande form. Kokain är normalt fnös, upplöst i vatten eller injiceras.