Skillnaden mellan Cream och Gel EyelinerKräm vs? gel Eyeliner

Eyeliners ger en annan definition för ögonen. Eyeliners, som är applicerade på konturerna av ögat, ger ögonen en estetisk skönhet. Man kan stöta på olika eyeliners som penna, gel och kräm. Även penna eyeliners var på modet i det förflutna, kvinnor nu föredrar gel och grädde eyeliners eftersom de är lätta att använda.
Både grädde och gel eyeliners används mer som de kommer tjock och tillämpa klarare. Grädde och gel eyeliners komma i pastaform och en borste används för att tillämpa dem. Grädde och gel eyeliner används endast på den övre fransraden och inte på nedre fransraden som de skulle kunna ta in viss irritation. Man kan komma över olika märken av grädde och gel eyeliners på marknaden.
Även gel och grädde eyeliners har många likheter, de har många skillnader. Cream eyeliners består av krämiga substanser. Grädde eyeliners komma i röret eller penna formulär. När man använder en kräm eyeliner, kan ögon har en naturlig look som de är silkeslen.
Till skillnad från grädde eyeliners, gelen eyeliners ge ögonen en rökig look. Detta innebär att gelén eyeliner endast ger en konstgjord utseende. Dessutom kan gel eyeliners tillämpas på fransraden med en liten borste.
Grädde eyeliner är smidig och mjuk. Tvärtom gel eyeliners är inte så smidig och mjuk. Till skillnad från grädde eyeliners, gel eyeliners stanna längre på franskanten.

När man jämför användningen, grädde eyeliners är mer vana än gel eyeliners. Generaly, en person som är en nybörjare använder gel eyeliners.Sammanfattning

1. grädde eyeliners är mer vana än gel eyeliners.
2. gel eyeliners passa en person som är nybörjare.
3. När man använder en kräm eyeliner, kan ögon har en naturlig look som de ar silkeslen.
4. Till skillnad från grädde eyeliners, Gel eyeliners ge ögonen en rökig look. Gelen kräm ger bara en konstgjord look för ögonen. Gel eyeliners kan appliceras på fransraden med en liten borste.
5. Cream eyeliner är smidig och mjuk. Tvärtom gel eyeliners är inte så smidig och mjuk.
6. Till skillnad från grädde eyeliners, gel eyeliners stanna längre.