Skillnaden mellan parfym och Body SprayParfym kontra Body Spray

Män och kvinnor vill hålla sig fräsch och även sval hela dagen. De vill inte att lukta hemskt offentligt, och så de använder olika parfymer och bodyspray. Men folk missförstår parfym och bodyspray som samma sak och tror inte att de är annorlunda. Men faktiskt, parfym och bodyspray är olika.

Parfymer är en blandning av olika aromatiska extrakt och oljor som ger behagliga lukter. Å andra sidan, är en bodyspray bara en mildare form av parfym. Kroppen spray är en blandning av vatten och alkohol tillsammans med olika extrakt.

När parfymer innehåller större mängder av aromatiska extrakt annons oljor innehåller en bodyspray endast en mindre mängd. Body spray används på olika kroppsdelar precis som en deodorant. Tvärtom är parfymer används inte på kroppen, men endast på duken.

En annan skillnad som kan ses mellan parfymer och kroppen spray är i varaktigheten av lukt. Vid jämförelse med parfymer, gör en bodyspray inte stanna längre, och de avta i en snabbare takt. Så en person som använder bodyspray måste använda den på flera intervaller.Det finns också en skillnad i kostnad mellan de två. Parfymer är dyrare än kroppen sprejer. Kroppen sprayer som är mer likt doftande alkohol är mindre koncentrerad och lättare. Å andra sidan, parfymer är starkt koncentrerad, som ger ut en behaglig lukt jämfört med den för kroppen sprejer. Dessutom parfymer är starkare och tyngre än kroppen sprejer. Eftersom parfymer är starkt koncentrerade och tunga, de stanna längre.

Sammanfattning:

1. Parfymer är en blandning av olika aromatiska extrakt och oljor som ger behagliga lukter. en
kroppen spray är en blandning av vatten och alkohol tillsammans med olika extrakt.
2. Å andra sidan, är en bodyspray bara en mildare form av parfymen.
3. Kropp sprayen används på olika kroppsdelar precis som en deodorant. Tvärtom, parfymer
används inte på kroppen, men endast på duken.
4. Parfymer är dyrare än kroppen sprejer.
5. När parfymer innehåller större mängder av aromatiska extrakt och oljor, innehåller en bodyspray
en mindre mängd.
6. Jämfört med parfymer, gör en bodyspray inte stanna längre, och de avta vid en
snabbare takt.
7. Kropps spray är mer som doftande alkohol och är mindre koncentrerad och lättare. På
andra sidan, parfymer är starkt koncentrerad, som ger ut en behaglig lukt jämfört med