Skillnaden mellan Kohl och EyelinerKohl vs eyeliner

Eyeliner används för att fodra ögonen som förlänar en skönhet till ögonen. Eyeliner anbringas runt kurvorna i ögonen. Det finns olika eyeliners finns på marknaden, och var och en av dem är annorlunda i sin struktur. Enligt strukturen kan eyeliners delas in i flytande Kohl eyeliner, flytande eyeliner, vax eyeliner, och gel eyeliner.

Eyeliner har varit i bruk sedan urminnes tider. Den användes i Mesopotamien och forntida Egypten så långt tillbaka som 10.000 BC. Eyeliner var inte bara används för att ge skönhet till ögonen utan också ett skydd för ögonen.

Kohl eyeliner kommer med en mjuk konsistens jämfört med andra eyeliners. Som Kohl är smidig och mjuk, är det lätt att rada den på ögonen. Till skillnad från de andra eyeliners, Kohl eyeliner glider drygt kurvorna. Till skillnad från de andra eyeliners, ger Kohl en silkeslen yta.

Kohl ger inte en hård foder som den för de flytande eller gelformiga eyeliners. Vid användning av Kohl eyeliners, får man en naturlig look snarare än den kosmetiska utseendet på andra eyeliners. Till skillnad från andra eyeliners, är Kohl fetare och fläckar snabbt.

En annan skillnad som kan ses mellan Kohl eyeliner och normal eyeliner är att Kohl har vissa medicinska egenskaper. När den normala eyeliner får bort snabbt, även genom att bara en tvätt, kommer Kohl eyeliner förbli intakt under två till tre dagar, även om att tvätta ansiktet dagligen.När den normala eyeliner bara linjer ögat ovanför ögonfransar, går Kohl eyeliner i mellan ögonfransarna.

Kohl har varit i bruk under många århundraden och används i många länder i södra Asien, Mellanöstern, Afrikas horn, och Nordamerika. Kohl eyeliner är känd för att ha varit i bruk sedan 3000 f Kr.

Sammanfattning:

1. Eyeliner har varit i bruk sedan urminnes tider. Den användes i Mesopotamien och forntida Egypten så långt tillbaka som 10.000 BC.
2. Kohl eyeliner är känd för att ha varit i bruk sedan 3000 f Kr.
3. Kohl eyeliner kommer med en mjuk konsistens jämfört med andra eyeliners.
4. Till skillnad från de andra eyeliners, ger Kohl en silkeslen yta.
5. Vid användning av Kohl eyeliners, får man en naturlig look snarare än den kosmetiska utseendet på andra eyeliners.
6. Kohl har vissa medicinska egenskaper.