Skillnaden mellan aftershave och KölnRakvatten Vs Köln

Män 's hudvård är ett ämne som' är lika känslig som den feminina motsvarighet. Att ha den mest underbara och hälsosamma hud, bör män veta vilka produkter de 're tillämpa på huden It.' Är verkligen inte bara om att använda den dyraste produkten; snarare är det mer om att göra rätt beslut om vilken produkt hudvård är bäst för dig. I detta sammanhang, vet du när du ska använda rakvatten? Hur om parfymer?

Som namnet antyder, rakvatten är produkter som används (särskilt av män) efter att de raka. Speciellt att huden i ansiktet är ett mycket känsligt område, måste män vet vad rakvatten verkligen är.

I grund och botten är rakvatten tänkt att läka slitna huden. Eftersom rakning verkan av vass kniv kan avklinga den yttersta huden fodret är rakvatten utformade för att innehålla antiseptiska medel som läker hudytan. Dessutom, de flesta rakvatten har ett bedövningsmedel som bedövar området under läkningsprocessen.

De finns i tre former: gel, flytande och lotion (även känd som balsam). Vissa rakvatten tillverkas med speciella tillsatta ingredienser som en hudkräm och parfym för extra doft. Men för de mest känsliga hudtyper rekommenderas att använda den rena aftershave som 't innehåller några ytterligare dofter.Att stänga de halv öppnade porerna är rakvatten också utformad för att vara en allt-i-ett sammandragande. Detta bidrar till att stänga porerna, så att bakterier kan 't penetrera lätt. Är flytande rakvatten sägs innehålla de sammandragande (alkoholbaserat) innehåll som' är därför du måste förvänta sig att sticka lite på sin ansökan.

Å andra sidan, cologne skiljer sig mycket från rakvatten. Genväg för Eau de Cologne är Köln den term som används för att beskriva någon form av doft i allmänhet. Det sägs att de renaste cologne innehåller 2% till 5% eteriska oljor. Dessa oljor göra produkten mer skickliga för män 's användning även om många kvinnor också använda den. På grund av detta slag, är Köln i princip avsedd för att göra någon luktar trevligare. Det spelar normalt' t innehåller några ytterligare komponenter som hud mjukgörande och astringents. Beroende på vilken typ av Köln och dess relativa styrka, vissa dofter pågå i en hel dag medan de flesta kommer att avklinga i en halv dag 'dags.

1. Deodoranter har flera funktioner för huden som för lugnande ändamål, mjukgörande och hud reparation medan cologne används främst som dofter att göra användaren luktar bättre.
2. Kölns är dyrare än rakvatten på grund av de eteriska oljorna lagt till produkten.