Skillnaden mellan Raktvål och gräddeRaktvål vs Cream

Fem skillnader mellan Raktvål och raklödder
mustasch och fortfarande behöver raka, hur är ditt ansikte gör? Känns det tätt och svårt att raka varje dag? Väl kanske det är dags att undersöka några alternativ. Först av allt kommer vi inte att diskutera de rakkrämer som kommer i en aerosolburk. Dessa är billiga imitatörer av den äkta varan och skapa mer skada än nytta över tiden på grund av kemikalier i dessa produkter. Ja, de är billigare, men är ditt ansikte värd mer än att gå på billigt? Vi tror det!

Dessutom är detta inte en diskussion om rakknivar, verses flerbladiga rakhyvlar! Vi kommer att lämna det för en annan diskussion. Så med detta sagt, låt 'oss titta på fem skillnader. Ditt ansikte kan tack.

Vatten eller inte!
Det första man måste veta om rakning krämer och rakning tvålar är vatteninnehållet! Raktvål kommer i en liten puck eller skiva och kräver det ytterligare vatten vanligen med en rakborste att piska in den i ett lödder att gälla för ansiktet. Detta kommer att ta lite övning och naturligtvis kräver en del tid i processen. Rakkrämer kommer med den nödvändiga vatten som redan i grädden. Så piska upp den i lödder kan snabbt och lätt.

produkten Leverans
Rakning tvålar kommer i de flesta dominerar formen av triple-slipat hårt tvål skivor. Detta innebär att produkten är hård, och med tillsats av vatten och borste tar en hel del tid att förvandla det till ett riktigt bra lödder. När du blir bra på det, de bästa raktvålar på marknaden ger en mycket rik, mycket lugnande lödder för en bekväm rakning.
Rakkrämer (eller geler) kommer redan förpackad med vatten så arbetar dem in lödder är nästan utan ansträngning. Rakkrämer kommer i en tub eller burk och genom ämnet är mycket tjock. Krämen kan enkelt skapa lödder med bara användning av fingrarna, men en bra pensel är fortfarande rekommenderas.

produkt Ingredienser
Ingredienserna i både grädde och tvålen är varierande och omfattande. Dessa ingredienser är unika för de olika kvalitet och tillverkare. Men krämerna alla verkar ha åtminstone följande ingredienser:vattenbruk vatten

Stearinsyra Csaturated fettsyra som används som ett ytaktivt medel

Myristinsyra C ytaktiva och emulgerande egenskaper för att öka skum kapacitet

Kokosnötsyra C en triglycerid som används som ett ytaktivt medel med dess rengörande egenskaper

Natrium- och kaliumhydroxider C ger konsistens till vattnet och fettsyraförhållande

Glycerin C används för att behålla vatten och ge densitet stabilitet krämen

Trietanolamin Cneutralizes pH av fettsyror och att hjälpa till med de andra ingredienserna som har låg löslighet i vatten

Ingrediensförteckningen raktvålar undersöktes för att vara väl över 80 till 100 möjliga kombinationer och sedan några. En mängd olika oljor, smör och kemikalier var i dessa möjligheter. Det verkar inte finnas någon vanlig ingrediens så att varje tillverkare kommer att använda sin unika patenterade mix.

När du tittar på ingredienserna, och som är bäst för dig, är det mer trial and error av rakapparaten och vad hjälper hans ansikte för att få en jämn rakning. Det är också en fråga om personligt val när det gäller miljö- och djur oro rättigheter. Titta på ingredienserna om detta är ett bekymmer.

dofter
I grund och botten, kommer de krämer eller geler bära en mycket starkare doft när den appliceras än tvålarna kommer. De olika dofter att dessa produkter kan komma i väl över 100. Jag menar bokstavligen, de kommer i så många att det kommer att komma ner till personliga preferenser av rakapparaten. Men smörj och enkel rakning egenskaper bör ha företräde framför doften. Kanske bör man överväga doften som 'grädde på moset' med beaktande av huden förbättra och bevarande egenskaper.

rese överväganden
Så dyr som dessa poster kan vara, bör man överväga hur lätt det är att resa med. Inte mycket av ett problem om du ska resa med flyg. Med dagens 's flyg regler i de flesta flygplatser, USA och Kanada för att den raktvål är den stora vinnaren på detta. Gör inte misstaget att ta din dyra rakkräm i carryon bagage, eftersom det blir för stort en vätska och kommer sannolikt att konfiskeras. sanningen är, att med hjälp av och vara bekväm med både raktvål och raklödder är en bra idé för olika situation scenarier.